Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek tudok felvenni...

Szerintetek tudok felvenni hitelt?

Figyelt kérdés
Van állandó bejelentett munkahelyem 3 éve a fizum számlára megy ami kb 80ezer átlagba 23 éves vok és 700ezer kéne öszejöhet ez??
2010. jún. 15. 00:51
 1/4 anonim válasza:
Összejöhet, de én ekkora fizetésre biztos hogy nem vennék fel ekkora összegű hitelt. Egyébként ha nem udvariatlanság, mire kellene? Mert attól is függ.
2010. jún. 15. 06:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Max az éves nettó bér 70-80%-át szokták megadni fedezet nélküli hitelbe, de sok minden beleszámít abba, hogy a maximumhoz képest végül mennyi lesz a hitel, de el is utasíthatják a kérelmet, ha a hitelminősítő rendszer szerint alacsony pontszámot érsz el.

Számít az életkor. (25 év alatt a legtöbb hitelkérelmet még akkor is elutasítják, ha a hirdetményben ennél alacsonyabb életkort jelölnek meg alsó korhatárnak).

Számít, hogy milyen besorolású a munkahelyed, mennyire stabil, hogy milyen a munkaköröd. Nézik az iskolai végzettséget, egyéb vagyont is.

2010. jún. 15. 06:55
 3/4 A kérdező kommentje:
személyi kölcsön kelllene szabad felhasználásu de a 80eft on kivül kapok még pénzt csak feketén de ez tudom nem lényeg nem számit bele ja és hitelközvetítővel akarom felvenni ami elvisz 10százalékot de aztmonták igy könyebb és jobban adnak pénzt a munkahelyen stabil
2010. jún. 15. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Bizonyos korlátokat a hiteltanácsadó sem tud átlépni, pl az életkori előírást, aki pedig 10%-kot kér egy személyi kölcsön ügyintézésért, sürgősen felejtsd el, mert tisztességtelen ajánlat.

Én is hiteltanácsadó vagyok, de tudom, hogy 25 év az alsó korhatár a banki minősítő rendszereknél, ezért nem vállalnám el az ügyedet.

2010. jún. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!