Ez mennyire megbizhato?
Figyelt kérdés
Ha peldaul utalni szeretnek valakinek eleg csak nekem regisztralni vagy a masik felnek is regisztralnia kell?
2018. máj. 19. 19:07
1/3 anonim válasza:
Teljesen megbízható: gyors és olcsó.
Kb 3 hete utaltam vele: Neked mindenképpen regisztrálni kell, a másik (fogadó) félben nem vagyok biztos, de azt hiszem, neki nem feltétlenül kell.
60 ezer ft-ot utaltam 590 ft-ért: délelőtt 11-kor utaltam, késő este kaphatta meg a fogadó fél, mert másnap reggel már rajta volt a számláján, előző napi dátummal.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok: arra figyelj, hogy a születési dátumnál fordítva kell megadni az időt: először a napot, utána a hónap és a legvégén az év.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom akkor nekem nem kell regisztralni csak aki kuld nekem penzt
2018. máj. 20. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!