Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Automatáknál fel lehet tölteni...

Automatáknál fel lehet tölteni a bankártyát?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 06:56
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet feltölteni a bankkártyát - mivel a bankszámládon van a pénz. Némely bankautomatánál van olyan lehetőség (nem mindegyik alkalmas erre), hogy befizethetsz pénzt a bankszámládra. Amely x idő múlva megjelenik rajta.
2018. máj. 13. 07:07
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Mivel ma vasárnap van, jó eséllyel csak hétfő reggel jelenik meg a számládon, de ezt nem tudom biztosra - majd biztos jön valaki, aki jobban tudja ezt nálam.
2018. máj. 13. 07:08
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Van pár már, ahol lehet befizetni is, igen, OTP esetén láttam leginkább.
2018. máj. 13. 07:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Az otp automata képes feltölteni a számlám?
2018. máj. 13. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Mivel kártya kell hozzá, csak a saját számládra tudsz feltölteni pénzt és csak a számlavezető bankod ATM-n.

Tehát ha OTP-s vagy akkor OTP-s ATM-en igen.

Én Erste ügyfélként Erste ATM-n tudok.

2018. máj. 13. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

"Az otp automata képes feltölteni a számlám?"

Ne haragudj, de ilyenkor azt érzem, hogy tök feleslegesen válaszaszolok: ELOLVASTAD az első válaszomat?

Leírtam, hogy vannak olyan automaták, ahol be is lehet fizetni pénzt - de NEM MINDEN automata ilyen - ezzel a bankszámládra kerülhet a pénz.

Aztán a 2-es válaszomban azt is leírtam, hogy vasárnap lévén nem biztos, hogy azonnal a számládra kerül a pénz. Nem tudom, mi ezen olyan nehezen érthető :-(

Akkor leírom szájbarágósan is:

"Az otp automata képes feltölteni a számlám?"

Nem, nem mindegyik automata képes, csak az a fajta, amelyiknél lehet befizetni is.

Az OTP-s automata csak az OTP-s bankszámládat tudja feltölteni - ha más banknál vezetsz számlát, akkor nem.

És igen, ha egy OTP-s automatánál van befizetési lehetőség, akkor AZ OTP-s SZÁMLÁDAT fel lehet tölteni vele.

2018. máj. 13. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok otp-s automata van, aminél lehet befizetni, és azonnal számlán van az összeg.
2018. máj. 13. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Áruljátok már el, hogy miért van MINDEGYIK VÁLASZ lehúzva?

Már megint ideszabadult az unatkozó iskolásbanda??? Menjetek ki a nappsütésre, focizzatok, kiránduljatok, élvezzétek a szép időt - ne a fotelből "randalírozzatok" az üzlet és pénzügyek rovatban.

2018. máj. 13. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ment a piros kéz!
2018. máj. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!