Automatáknál fel lehet tölteni a bankártyát?
Mivel kártya kell hozzá, csak a saját számládra tudsz feltölteni pénzt és csak a számlavezető bankod ATM-n.
Tehát ha OTP-s vagy akkor OTP-s ATM-en igen.
Én Erste ügyfélként Erste ATM-n tudok.
"Az otp automata képes feltölteni a számlám?"
Ne haragudj, de ilyenkor azt érzem, hogy tök feleslegesen válaszaszolok: ELOLVASTAD az első válaszomat?
Leírtam, hogy vannak olyan automaták, ahol be is lehet fizetni pénzt - de NEM MINDEN automata ilyen - ezzel a bankszámládra kerülhet a pénz.
Aztán a 2-es válaszomban azt is leírtam, hogy vasárnap lévén nem biztos, hogy azonnal a számládra kerül a pénz. Nem tudom, mi ezen olyan nehezen érthető :-(
Akkor leírom szájbarágósan is:
"Az otp automata képes feltölteni a számlám?"
Nem, nem mindegyik automata képes, csak az a fajta, amelyiknél lehet befizetni is.
Az OTP-s automata csak az OTP-s bankszámládat tudja feltölteni - ha más banknál vezetsz számlát, akkor nem.
És igen, ha egy OTP-s automatánál van befizetési lehetőség, akkor AZ OTP-s SZÁMLÁDAT fel lehet tölteni vele.
Áruljátok már el, hogy miért van MINDEGYIK VÁLASZ lehúzva?
Már megint ideszabadult az unatkozó iskolásbanda??? Menjetek ki a nappsütésre, focizzatok, kiránduljatok, élvezzétek a szép időt - ne a fotelből "randalírozzatok" az üzlet és pénzügyek rovatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!