12 éves vagyok kaptam 60. 000 ft-ot, melyik bankba tegyem be, hol kapom rá a legtöbb kamatot?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 11:33
1/7 anonim válasza:
Nyiss egy OTPJunior vagy egy CIBCibezz számlat, sok kamatot nem fogsz kapni rá,de arra használhatod amire akarod.
2/7 anonim válasza:
nem figyeltem bocsi Cibezz-t csak 14-éves kortól lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Légyszi azt is írjátok hogy évi hány %-os kamatot kapok rá!
2010. jún. 14. 11:48
4/7 anonim válasza:
1,25% :D
Már 2éve van és már kaptam rá 2588Ft kamatot :D
5/7 A kérdező kommentje:
Megtudtam hogy anyámnál még van 21500 ft-om. Tehát kb. 81500 ft-om van.
2010. jún. 14. 12:54
6/7 anonim válasza:
Nem felelne meg számodra valami takarékjegy?
Nem tudom mennyi a minimális összeg ami betehető! De szerintem anyukád biztosan adna kölcsön egy keveset.
Én 3 hónapra tudom betenni, közösen indítottuk anyukámmal.
3 hónap után nem kamatozik, de akkor újra kell indítani!!!
Nem kell bankszámlát nyitni hozzá! És valami 5,6% éves kamata van. Ebből már nincs - NINCS - levonás!
7/7 anonim válasza:
De gyerekként is be lehet tenni pénzt, nekem is volt már ennyi idősen.
Úgy lehet, hogy a te neveden van, viszont valamelyik szülőd a felügyelő, vagy ilyesmi, és az ő aláírása kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!