Kaphatok hitelt, ha korábban problémáim voltak a hitel visszafizetésével?
Sziasztok!
A google a barátom, erre valahogy mégsem kaptam választ.
2 éve fiatal kislányként nagyon jó ötletnek tűnt felvenni egy providentes hitelt. Az elsőt vissza is fizettem, a másodiknál viszont a kedves kollégájuk sok részletet elfelejtett mondani, anyagi gondjaim is lettek, ugyhogy a visszafizetés már nem ment olyan egyszerűen. Közben otp A hitelem is volt, ami szintén ilyen helyzetbe került. Z elmúlt hónapokban sikerült rendeznem végre. Barátommal jövőre házat szeretnénk venni, persze neki nem mertem semmit mondani ezekről a dolgokról, utólag már bánom, de félek a kapcsolatunk menne rá.
Olyan kérdésem van, hogy ezek ismeretében szerintetek kapunk-e majd hitelt a házra? Ennek van-e elévülési ideje?
Kérd le a KHR adataidat a számlavezető bankodnál. Ez díjmentes és minden kiderül. Ha a tartozásaidat rendezted, akkor még egy évig vagy passzív státusszal a negatív adósok listáján, utána lekerülsz onnan, viszont az OTP-t kerüld el így is.
Legjobb ebben a helyzetben az egyenesség, mert az sokkal nagyobb baj, ha homokba dugd a fejed és csak akkor derül ki a probléma, ha már ott vagytok a vásárlásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!