Lehet újból junior bankkártyám?
Kb 2 éve csináltam egy OTP junior bankkártyát. Ezt ellopták tőlem, de 0 Ft volt rajta így nem is foglalkoztam vele, nem tiltattam le.
Most viszont szükségem lenne egy újabb bankkártyára. Ha bemegyek az OTP-be akkor először le kell tiltatnom az előzőt és aztán csinálnak nekem újat?
Igen, ahogy írod. Viszont költsége van. 2 ezer forint volt pár hónapja. Kb 2 hét mire elkészül.
Számlaszámod ugyanaz marad, így azt megadhatod már akár most is, csak mindenképp tiltasd le a kártyát, amit elloptak.
A kártyát tényleg le kell tiltatni, mert ha pénz lesz a számlán akkor hozzáférhetnek az ellopott kártyával.
Letiltatni telebankon is tudod akár most is és szerintem ott igényelhetsz helyette azonnal újat is.
Netbankon nem tudom lehet-e az OTP-nél.
Azért azt ne említsd, hogy már két éve eltűnt, de csak most tiltatod le. Kicsit kínos lenne.
Igen, személyesen kell letiltatni.
Netbankos telefonszámot pedig változtasd a mostani számodra. Ezt is szintén személyesen tudod bent a bankban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!