Pénz visszautalás számlaszám nélkül, meglévő információval, lehetséges? Infók lent?
Figyelt kérdés
Szóval történt egy kis félreértés, visszatérítettek nekem ~5100 forintot, egy bolt, viszont azóta megjött a csomag, átvettem, és vissza kellene utalnom a pénzt, bemegyek bankba visszatudják nézni hogy ki utalta nekem, és az alapján visszatudják utalni a pénzt nekik?2018. ápr. 26. 19:55
1/7 A kérdező kommentje:
Angol oldalról van szó, és azt írták hogy ezzel kapcsolatban keressem fel a bankomat*
2018. ápr. 26. 19:56
2/7 anonim válasza:
Milyen módon fizettél? Az "átutalás" elég tág fogalom, és szerintem te nem hagyományos átutalással fizettél...
3/7 anonim válasza:
Gondolom arra a számlaszámra kellene küldened a pénzt, ahova eredetileg utaltál.
4/7 A kérdező kommentje:
Online "átutalással" fizettem, az oldalon voltak lehetőségek, paypal, mastercard stb, mastercard opcióval fizettem, megadtam kártyám adatait stb, és levonták az adott összeget.
2018. ápr. 26. 21:26
5/7 anonim válasza:
Na ugye :)
Ez nem átutalás volt, hanem kártyás fizetés.
Ezért nem tudod visszaküldeni a pénzt, hiszen már egyszer visszakaptad.
Legfeljebb újra kifizetheted a terméket, de ezúttal nem küldik el neked, és így kiegyenlítődik a dolog.
De ebben a bank nem illetékes, ezt neked kell lejátszanod az eladóval.
6/7 anonim válasza:
Írsz a boltnak, hogy mi történt és hogy adjanak egy IBAN bankszámla számot. Magadtól ennyi miért nem megy?
7/7 anonim válasza:
5100 Ft-ot IBAN átutalással fizetni nagyon nem jó ötlet a bankköltség miatt.
Küldjenek egy kártyás fizetési linket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!