Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Így adnak hitelt autóra (lízing)?

Így adnak hitelt autóra (lízing)?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag kis összegű Dacia-t szeretnék kihozni.

A kezdőrészletre megvan a pénzem, illetve annál még 300e Ft-al több is.

Az egészségügyben dolgozom, szóval eléggé biztos munkahely azonban új városba költöztem és a területi kórház egy év után sem véglegesít, hanem mindig csak határozott idejű szerződéseket köt a "friss" dolgozókkal. Van, akit már 5 éve úgy foglalkoztatnak.

Ilyen esetben szerintetek engedni fogják a lízinget?

A fizetésem nettó 160-180 körül szokott alakulni.

2018. ápr. 25. 18:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ha mutatsz 1 millióért új autót, akkor már megyek is. :)

Mindegy, ma felhívom őket és megtudakolom a tényleges választ, csak az ünnepek..

2018. máj. 2. 00:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem csak új autó van ám, nekem 2 szer ekkora fizuval megfelel a használt is...
2018. máj. 2. 06:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi, de én nem fogok használtat venni. Nem akarom, hogy a nadrágom is rámenjen.

Felhívtam őket, közöltem hogy mi a helyzet.

Azt mondták, hogy menjek be személyesen és "megoldjuk".

2018. máj. 2. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyu, rengeteg normális használautó van vetteme gy 14 éves astrát, jót volt 650 ropi, csak a kötelezőket költöttem rá, te pedig el fogod bukni öt év alatt kb 7-8 havi keresetedet, te egy igazán gazdag ember vagy, ha erre tellik...
2018. máj. 2. 11:58
 15/16 A kérdező kommentje:

Ennyit simán megér az én lelki nyugalmam.

Ez nem nagy pénz. :)

A földbe amúgy sem vihetem a pénzt.

Ha pedig lehet új, akkor legyen az.

2018. máj. 2. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én attól nyugodabb agyok, hogy havi 200 fölött teszek félre, mint egy új autótól, de mindenki maga tudja... ha van saját ingatlanod... és igazából semmi célod nincs, akkor mehet
2018. máj. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!