OTP Junior kártyám van. Az Aliexpress miért nem fogadja el?
22 éves fiú vagyok. Van rajta pénz is (10.000 ft)
És amikor beütöm a kártyaszámom azt írja ki az Aliexpress hogy ezt a kártyát nem áll módunkban elfogadni. Miért van ez? Csak ilyen kártyát kaptam az OTP-től. Mi ilyenkor a teendő?
De miért nem alkalmas? Hogy lehet 'alkalmassá tenni'?
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni inkább ne válaszolj rá...
Nekem is OTP Junior kártyám van, 23 éves vagyok. Én tudok vele bárhol fizetni interneten is.
Arra tudok gondolni, hogy esetleg még kiskorú voltál mikor megkötöttétek a szerződést és akkor szüleid letiltották az internetes fizetési lehetőséget a biztonság kedvéért. Mivel már nagykorú vagy szerintem csak simán bemész a bankba és te is kérheted, hogy állítsák vissza. Esetleg hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy biztosat tudjanak mondani mit kell változtatni.
Szintén zenész. 18 voltam mikor ilyen kártyám lett és emlékszem hogy megkérdezték, hogy internetes fizetés engedélyezve legyen-e (vagy valami hasonlót).
Bankban biztos át tudják úgy állítani, hogy lehessen vele vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!