Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan vehetek fel 3 millió...

Hogyan vehetek fel 3 millió Ft. Hitelt?

Figyelt kérdés
Egyedül (nincs még feleségem), és 3 milliót akarok felvenni. Mennyi kereset kell hozzá minimum, hogy egy ilyen összegű hitelt felvehessek? És mennyi minimum időt kell a munkahelyemen eltöltenem ahhoz, hogy megkapjam egyáltalán a hitelt?
2010. jún. 11. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire vennéd fel? Más feltételekkel vehetsz fel személyi vagy lakás kölcsönt pl.
2010. jún. 11. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:

3 millió személyi kölcsön felvételéhez, legalább 400.000 nettó fizetésednek kell lennie. Ha ez nincs, akkor ez felejtős.

Akkor marad a jelzáloghitel. Ha van olyan tehermentes ingatlanod, ami legalább 10 misit ér., 1 éves bejelentett munkaviszonyod, nem vagy bárlistás, akkor bármelyik bank szóba áll veled.

2010. jún. 11. 13:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Elnézést! Ezt kihagytam, ház vásárlásra szeretném a hitelt. (falura)
2010. jún. 11. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha házvásárlásra akarod felvenni, akkor jelzáloghitel kell. Más kérdés ha falun, vályogból épített ingatlant akarsz venni, akkor sajnos nem megoldható. Ugyanis a bankok bizonyos lélekszám alatti településeken, bizonyos típúsú (vályog) ingatlanokat és bizonyos értékhatár (kb 5-6 millió) alatti ingatlanokat nem finanszíroznak.

Ha bank kizárólag a megvásárolnadó ingatlanra nem ad hitelt, akkor más -megfelelő- ingatlant kell bevonni fedezetként, de akkor az már valószínüleg szabadfelhasználású hitel lesz, de még mindig olcsóbb, mint egy személyi hitel.

Ahogy az előttem szóló is mondta egy 3M-s személyi kölcsönhöz nagyjából 300-350e Ft-os jövedelem kell és stabil (kb min. 1 éves) folyamatos munkaviszony a jelenlegi munkahelyen. Ráadásul a törlesztőrészlet millónként kb 35e Ft/hó.

2010. jún. 13. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint semmi esélyem sincs..... :(

2010. jún. 14. 14:16
 6/6 anonim válasza:
én 1milliót akartam felvenni, de nincs meg a 80ezer(78ezer most de változó) nettóm így valahol sehogy valahol meg csak adóstársal tudnék felvenni.(személyi kölcsönt)sok helyen 2,5milla felett kötelező az adóstárs.én várok 1hónapot h.meglegyen a 80 nettóm és akkor 1millát kapok. havi 27-30 a törlesztő.attól függ hol. szóval majdnem mindenhol alap a 80 nettó és fél éves munkaviszony.
2010. jún. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!