Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Athlon- Grünland letiltás...

Athlon- Grünland letiltás volt valakinek?

Figyelt kérdés
Nekem most jott a levél, hogy a Grünland megbízásából letiltják a fizetésem, fel akartam őket hivni, de semmi elérhetőség. Tud valaki valamit erről?
2018. márc. 21. 11:25
 1/2 xswerdy ***** válasza:
vettél tőlük valaha valamit? De egy cég megbízásából nincs letiltás, ahhoz végrehajtás kell. A végrehajtótól pedig kellett már kapnod valami levelet. Sőt előtte is kellett lennie már valami eljárásnak, mert a végrehajtó csak jogerős határozat alapján tilt.
2018. márc. 21. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez az athlon ez mar megszunt régen, Grünland vette at a kölcsönök behajtasat. A végrehajtótol szerettem volna kérni hogy allitsak meg a letiltast, hogy kevesebb reszletet kelljen fizetni. azt mondtak, egyezkedjek a Grünland -al. De nekik semmi elerhetoseget nem talalok. Nem tudok veluk beszelni egyaltalan nem tudom kik ezek.
2018. márc. 21. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!