Hogyan kell előre utalni pénzt?
A választ már megkaptad a kérdésedre, de azért megkérdezném, a Te érdekedben, mert látom, még fiatal vagy: honnan tudod megállapítani, hogy megbízható ember, akinek utalsz? Olyan oldalról vásárolsz, ahol értékeléssel rendelkezik az eladó? Rengeteg pozitív és minimális vagy semmi negatívval?
Vagy egy Jófogás/Face csoport, ahol vagy azt kapod, amit megbeszéltetek vagy nem, aztán utána esetleg "eltűnik" az illető?
Megmondom őszintén, a mmúltkor néztem nagyon jó Samsung cuccokat értékeléssel rendelkező eladótól és amikor rákattintottam az értékeléseire, akkor elhűlve láttam (mondjuk a %-a is gyanús volt), hogy 400 pozitív mellé 24 negatív és majd 80 semleges értékelése volt (nem kapta meg az árut, megkapta, de hibás volt, stb). Ilyen kevés adásvételből ennyi hiba "kissé" sok. Szóval csak okosan... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!