Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol tudnák hitelt felvenni,400...

Hol tudnák hitelt felvenni,400. 000forintot?

Figyelt kérdés
Én gyeden vagyok,arra sajnos nem adnak hitelt! A férjem meg nem kap mert bár listán van,de pont azért kellene, hogy aból az utolsó részletet is kitudjuk fűzetni!Természetesen van neki állandó bejelentet munkahelye is. Meg bevételnek még van a családi pótlék is. Ha van valakinek normális ötlete az írjon!
2010. jún. 9. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
hitelből akarjátok a másik hitelt kifizetni? nem látom értelmét
2010. jún. 10. 07:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Mégis miből füzesem ki a tartozást, ha nem hitelből? Olyan rövid határidőt kaptunk, hogy nem tudtunk már többet összeszedni. Így is háromnegyed részét kifűzettük saját erőből,de sajnos elfogyott az összes pénzünk!
2010. jún. 10. 08:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Hála istennek,meg nekem hogy tudok spórolni,már csak 200.000forintra lenne szükségünk!
2010. jún. 11. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Hitelből fizessünk hitelt.Az ősöreg és egyben legbutább megoldás,ami családok ezreit küldte mégjobban a padlóra.
2010. jún. 15. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom megérteni, hogy mit nem lehet felfogni, azon amit írok!Kíváncsi lennék, hogy más hogyan tudna kifűzetni 5 hónap alatt 1.670.000forintot! (azt már leírtam, hogy mennyi a bevételünk,de ez mellet 3gyermeket is nevelünk!) Én legalább azon vagyok hogy kifűzessem az adósságunkat!(Amit más okozott nekünk, mert hiszékenyek voltunk, és ezt kihasználták.)
2010. jún. 16. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem füzessük, hanem fizessük.

Különben egyik ismerősöm GYES-en van, ami ugye még kevesebb, és kapott 1 millió Ft hitelt.

Szóval GYED-re is lehet felvenni.

Ja, neki volt jelzálog fedezete.

2010. jún. 16. 13:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekünk is van házunk(kettő is)amire tudnánk jelzáloghitelt felvenni,de azt csak a legvésőbb esetbe akarom!
2010. jún. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!