El veszítettem a bankkártyám papírjait, de szükségem lenne a számlaszámra. Valaki?
Figyelt kérdés
A kártya megvan, de a számlaszámot sehol sem találom. Esetleg ha beviszem a bankba meg tudják mondani? Vagy van valami lehetőség?2018. márc. 12. 08:51
1/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha tudod a netbank belépésed. De a bankban is megmondják, de szükséged lesz a személyidre is.
2/7 anonim válasza:
Netbank belépéshez - legalábbis pl. az OTP-nél - szükség van számlaszámra, azonosítóra és épp ezeket vesztette el, tehát nem tud belépni a netbankba.
A bankban meg tudják mondani a számlaszámodat, de valóban kell hozzá személyi és lakcímkártya is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. márc. 12. 09:07
4/7 anonim válasza:
Én tavaly mentem egy hivatalos helyre és útközben jutott az eszembe, hogy kelleni fog a bankszámlaszámom, de azt otthon felejtettem. Bementem egy útba eső bankomba, kivártam a soromat, elmondtam mi a gondom, letettem a pultra a személyimet, oda adtam a bankkártyámat és készséggel, örömmel, mosolyogva leírta egy kártyára a számomat az ügyintéző.
5/7 anonim válasza:
Bankban megmondják. Rajta van a bankszámla kivonaton is, amit elvileg minden hó végén megkapsz.
6/7 anonim válasza:
Meg se merem kérdezni: TÉNYLEG nincs rajta egyetlen számlaegyenlegen se??????
7/7 anonim válasza:
Utolsó, kb 12 éve nem láttam papír alapú egyenleget ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!