OTP-nél van lehetőség arra, hogy a számlámon pénz mozgás esetén ne SMS-t kapjak hanem mondjuk a smartbank alkalmazásra jöjjön egy értesítés?
Sajnos push értesítés az OTP-nél nincs, viszont azt be tudod állítani a netbankban a kártyakontroll paramétereknél, hogy csak bizonyos összeg felett küldjenek értesítést.
Én pl. a beérkező utalásoknál is 5000Ft-ra állítottam, így nem küldenek 25 forintért SMS-t arról, hogy jóváírtak 12Ft kamatot :-)
Ha sokat vásárolsz a kártyával, akkor arra van lehetőséged, hogy előfizetsz talán 299Ft-ért arra, hogy "ingyen" kapod az SMS-eket. Ehhez megfelelő számlacsomag is kell.
De tényleg szomorú, hogy az állítólag rettentő innovatív bankunknál nincs ilyen 21. századi lehetőség.
Igénylések / OTPdirekt / Mobiltelefonos szolgáltatás.
Itt látod a számládat (vagy számláidat), mindegyikhez be tudod állítani, milyen SMS értesítéseket kérsz. (Módosítás gomb, ha már eleve van aktív szolgáltatásod.) Kártyakontroll és Számlakontroll esetében is megadható egy limit, ez alatt nem fog SMS-t küldeni.
"Én pl. a beérkező utalásoknál is 5000Ft-ra állítottam, így nem küldenek 25 forintért SMS-t arról, hogy jóváírtak 12Ft kamatot :-)"
Én a bejövő utalásról egyáltalán nem kérek SMS értesítést mert minek? Egy forintot se ér, anélkül is tudom melyik nap kapok fizetést, mást meg nem igazán szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!