Ha van hitelkártyám, de nem használom, abból lesz valami bajom?
Csináltattam hitelkártyát, ha bármi baj történne, és hirtelen szükségem lenne pénzre, akkor tudjak igénybe venni ilyet.
Tudom, hogy van havi költsége, és éves díja, de ha nem használom, akkor lesz valami gondom abból?
Elvégre ha nincs használva, és nem költöttem, akkor nem kamatozik semmi, csak a havi díj megy le, de nem halok bele a havi 500ft-ba.
Ha és amennyiben minden hónapban a türelmi időn belül visszafizeted a teljes tartozást akkor semmi.
Ugyanúgy semmi követelése nem lesz a banknak feléd, mintha használnád és azt fizetnéd vissza mindig határidőre.
Sokan nem tudják, hogy használat nélkül is vannak vagy lehetnek költségek amik ugyanúgy kamatoznak visszafizetés hiányában mint ha használják a kártyát.
Aki viszont tisztában van vele és betartja a szabályokat nem vállal kockázatot.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy ha használom, vissza kell fizetni rá, amit vásároltam róla. Kapok értesítőt is, ha van fizetni való, szóval nem lesz giccer, csak ha nem használom, akkor mi van, érted.
Köszönöm a választ!
Semmi gond nem lesz, ha nem használja :)
Ezzel foglalkozom.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!