15 évesen tölthetek fel más személy bankkártyájára pénzt?
Tanuld meg 15 évesen, hogy a bankkártyán nincs pénz. A pénz a bankszámlán van, a bankkártya egy "kulcs" a számlához.
És igen, egy bankszámlára tudsz "feltölteni" pénzt. Vagy átutalod rá egy meglévő számláról vagy besétálsz az illető bankjába és kp-ban befizetsz.
# Akkor most kezdjük el, hogy a pénz meg csak egy szines papirfecni? Le legyél hülye kérlek...
Kérdező:
Igazolni kell a személyazonosságodat. Ehhez személyi igazolvány szükséges, aminek 15 évesen már kell, hogy legyen. Bár én már kismilliószor fizettem be bankban és legtöbbször nem kértek semmit.
Attól is függ melyik bank. Erste például kivétel nélkül mindig kér személyi igazolványt. De OTP-ben régebben nekem is sikerült nélküle.
Szemelyi igazolvány mindenkinek kéne legyen. Kisfiamnak 2 hónaposan csináltattuk. Bármikor szükség lehet rá, hasznos ha van.
Személyi igazolvány + lakcímkártya.
Mindkettő legyen nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!