Kérhetem a banktól (Kh bank) a hitelem törleszétésének szüneteltetését? Gyesen vagyok és fél évre kérném. Lehet ezt?
Figyelt kérdés
Milyen hátrányai vannak ennek?2010. jún. 7. 13:16
1/2 anonim válasza:
nem. Megpróbálhatod módosíttatni a szerződést, hogy pl. egy ideig csak a kamatokat törleszted és a tőkét nem, de nem tudom,hogy belemennek-e.
A hátránya, hogyha a tőkét nem törleszted tovább fog tartani a visszafizetés és több kamatot kell fizetned.
2/2 anonim válasza:
Némely bank elég rugalmas, de fél évet asszem nem engednek.Max 3 hónaot.Szerződésmódosítással lehet a futamidőt hosszabbítani, igy kevesebbet fizetsz havonta,de ez hosszú távon nem jó, csak tűzoltásra jó.
Ahány bank, annyi szokás,meg kell kérdezni, számodra mi a legmegfelelőbb fizetési mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!