Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 49. 000 forint volt a kártyámo...

49. 000 forint volt a kártyámon.820 Ft ért vettem valamit és 42. 000 forintom lett belőle?

Figyelt kérdés

[link]

Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ez miért van? Előző hónapban többször mint 3-szor vettem le pénzt az automataban, és arra gondolok hogy lehet hogy azért van, de ha mégse azért van miért lehet? És lehet vele valamit kezdeni?

2018. febr. 6. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
könyörgöm miért mindenki itt akarja ismeretlenektől megtudni a saját számlájának történetét? mégis mi honnan a jó francból tudjuk mit csináltál még ezenkívül? bankot még véletlen se hívd fel, online a netbankot nehogy megnézd. istenem, komolyan tanfolyamhoz kötném a bankszámlahasználatot.
2018. febr. 6. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azért van, mert ostoba vagy még egy ilyen egyszerű dologhoz is mint a bankszámla és bankkártya használat, és semennyire nem vagy tisztában a működésével, költségeivel stb. Ha már így kérdezed, szerintem ezért.
2018. febr. 6. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
csinos presszó... :-D
2018. febr. 6. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Mondok egy tippet így látatlanban: nem lehet, hogy most van a kártyád évfordulója, azaz most vették le az éves kártyadíjat?

Amúgy a kérdésedre a választ a netbankodban találod vagy a Csinos presszóban :-) Ha egyik helyen sem találod a választ, akkor talán a bankodban.

De itt biztosan nem fogjuk tudni kinyomozni, mi történt.

2018. febr. 6. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Rendben van köszi a tippet :)

Amúgy lehet hogy tényleg hulye vagyok és nem értek ehhez , de viszont azt tényleg nem értem hogy folyamatosan több pénzt von le. Volt pl 52.000 ftom vettem valamit 300 ftert és lett 50.500 ftom ehhez hasonló többször is előfordult aztán egyszer volt olyan hogy hirtelen 43.000 ftbol lett 50.000. és és most nem rég amit most írtam ki.

Szóval nem lehet hogy azzal van a baj hogy nem írja ki rendesen az sms hogy még is mennyi van a kártyámon?

2018. febr. 6. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Mondd, nincs net bankod? Mert először ott kéne megnézni, mi történt a számládon, mi ugyanis itt tényleg nem fogjuk tudni kitalálni. Netbank, számlavezető bank ez a járható út.
2018. febr. 7. 05:33
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Kezdjük ott, hogy a pénz nem a kártyádon, hanem a számládon van. Na már most szerintem ne az SMS-ekre hagyatkozz, hanem lépj be a netbankodba és nézd meg a terheléseket. Ott minden forint le van könyvelve.
2018. febr. 7. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
És ennyi ésszel Vannak az emberek szabadlábon, eszedbe a számlakivonatot megnézi... Kezdjük ott, hogy a havi 3. kp felvételnek biztos van már díja, mert csak 2 kp felvételig és max 150 ezer forintig ingyenes. Méltóztass esetleg utánakeresni a számlatörténetnek és onnan tovább matekozni.
2018. febr. 7. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Kell a bankárnak új BMW-re.
2018. febr. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!