5 millió forintos befektetésből éves szinten lehet "csinálni" kb.300 Ft hasznot valamilyen részvénnyel, bankbetéttel?
Mekkora a kockázat?
Előre is köszönöm
"Állítólag idén is nagy emelkedés lesz amint vége a korrekciónak."
Erre marha kíváncsi vagyok, mert egy hónapja mindenki ezt várja, és napi 20-25%-t lengedezik az árfolyam.
Én csak találgatásokat láttam.
Hogy 17 ezeres árat elérje, olyan 120 milliárd dollárt kéne beledobni. Csak akkor azok fognak kiszállni, akik 15-17 között szálltak be. Abból sincsen kevés.
Aki hisz benne már benne van a pénze, aki ügyeskedik, az 10-rt megveszi 11 ezren eladja, és így nyerészkedik, ezért van ez a nagy ingadozás. De 12 ezer felett senki nem száll be.
De ha márciusig nem lesz nagyobb változás, szerintem lesznek komolyabb esések.
Nincs benne pénzem (másra kell) de 10 000 dollárnál egy elég erős support szint van aminél sokkal lentebb nem fog már esni.
Senki nem állította hogy 1-2 hónap alatt fog hirtelen visszaszaladni 17 ezerre. Azt sem hogy napi vagy havi szinten kellene vele kereskedni mert azon lehet bukni. A Bitcoin és a kriptopénzek mindig is a hosszú távon voltak jó befektetések (1 évtől fölfelé)
Persze, meg az elmúlt 4 hónapban.
2013-ban volt egy felfutás, aztán egy összeesés.
Én azt olvasom, hogy sokkal többen szálltak be 12 ezer felett, mint alatta. És sokan 17-nél kiszálltak.
Rengetegen bentragadtak, és veszteség nélkül nem tudják a pénzt kivenni.
Járt már ebben a hónapban 9 ezernél is.
Ami volt ebben az kifutott.
Itt komoly dollár milliárdok százai kéne bele rakni ebbe, hogy ez újra jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!