Fundamenta? Segíts! .
4 év x hónapos fundamenta lakáselőtakarékossági szerződést kötöttem,havi 20000ft megtakarítással.A szerződéses összegem (a felvehető hitel plusz a befizetett megtakarításom)= 3,2mft.
3 éve fizetem,kb másfél év van vissza.
Mivel 3,2mft-ból nem tudunk házat venni a párommal,olyan 5-6millió ft körül nézelődöm.A fundamentát önerő hiányában kötöttem meg anno.
Kérdésem az lenne,hogy aki jártas benne,legyen oly szíves leírni nekem,hogy milyen módon tudnánk,minél elöbb,akár a szerződés lejárta elött,egy ilyen árfekvésű házat venni a fundamentával?
Módosítassam a szerződésem,vagy kössünk a párom nevére is egy előtakarékosságit?
Ha két szerződésünk lenne,akkor is megkapnánk a hitelösszeget előre,ha csak az én szerződésem idősebb 2 évnél (avagy elérte a szerződéses összeg 10%-át)?
Miként tudnánk lényegében egy 6millió ft körüli házat venni legegyszerübben?
Esetleg valami üzleti terv és törlesztőrészleti előmutató számítás is jól jönne.Sajnos,nem tudtam sem a személyi bankárommal,sem az online felület munkatársaival sem felvenni a kontaktot,nem válaszoltak.Én meg hülye vagyok a banki ügyekhez.
Köszi előre is a válaszokat és persze azt is ,hogy végig olvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!