Intrum Justitia?
Sziasztok ! Azèrt írok , mert megtudtam hogy az Intrum Justitia felè 2 darab tartozasom is van , az egyiket mar el is kezdtem reszletre fizetni , de utàna sajnos jott a masodik telenoros tartozas amit èn ugy tudok hogy ha van egy tartozàsom a telenorhoz akkor masodikat nem lehet kivenni.... Informàciot SE a telenorba se az intrumnàl nem adtak ki hogy milyen kèszulek meg hogy mikor hol lett kiveve... szerintetek àtverès lehet a dologban?? Se felszolitàst se szamlat nem kaptam a telenortol hogy tartoznek!!! Szeritetek ugyveddel sikerrel jarok??
..
"Mindegy , befizettem azt a kèt szàmlàt de ezt nem fogom tudni teljesiteni se mivel nem adnak semmi informaciot meg nincs is mibol.... "
Húúú, hát ez egyre homályosabb...
Mit fizettél be: az összes tartozást? Vagy milyen 2 számlát?
Ha befizetted, akkor mit nem fogsz tudni teljesíteni?
Arról nem beszélve: komolyan mondom, nem hiszem el, hogy valaki nem emlékszik arra, hogy valamikor valamit nem fizetett ki.Vagy havi előfizetés volt és lemondtad? vagy készüléket vásároltál, de nem fizetted ki a teljes vételárat?
"SE èn SE a pàrom nem rendelkezunk jovedelemmel , tehat a parom edesanyja tamogat"
"nem fogom a 3 honapos kisfiam szajabol kivenni a kajàt!"
Hát nem is veszed ki a szájából a kaját, mivel min. 4 hónapos koráig javasolt a szopizás - tehát a kajája még elvileg nem is kerül pénzbe :-)
Nem szokásom ítélkezni, de azért elég "érdekes" szituációban vagytok: se Neked, se a párodnak nincs jövedelme, de van egy gyereketek, aki 3 hónapos és ezek szerint 3 embert támogat a párod anyukája - nem semmi?
Nem gondolod, hogy a párodat el kellene küldeni dolgozni?
Oké, hogy nem mindenhol van munka, de ha nagyon akarna, tuti találna munkát. Bár milyen, akár alkalmit is. Nem kéne egy kicsit felelősségteljesebb apának lennie???
Ne írj hülyeséget. Mert a számlámat már inkasszózta ez a cég, és vissza is fizette! Bementem a bíróságra, és ott bevittem a csp-ről azt, hogy bizony is az a pénz ment rá. Mint ahogyan írtam is, kedves kérdező, ezeket a pénzeket sehogyan nem vehetik el.
Ajánlanám figyelmedbe, kedves kérdező:
"EZ MAR TOBB A SOKNAL HOLNAP MEGTESZEM JOGI UTON A PERT!!!"
Kérdező, jobban jársz, ha nem fenyegetőzöl, ugyanis az ügyvéd is és a bírósági per is nem kevés pénzbe kerül. Arra lenne pénzed, tartozásra nem?
Amúgy kb. a 20.-ik válasznál tartunk, de azt még mindig nem sikerült megtudni, hogy miért tartozol?
Azt már csak tudod, hogy telefont vettél vagy havi előfizetést nem fizettél?
Erre még mindig nem kaptunk választ - szóval én feladtam: leírtam a folyamatot, ha nem fizetsz, jön a végrehajtó - ha jogos a tartozás - és még azt a telefont is elviszik, amiről most írsz - de Te tudod...
# 18!
NEM CSAK A MENTES ÖSSZEGET KÖTELESEK VISSZAADNI! Persze azt is megkaptam másnap, az inkasszó után. De még aznap bementem a bankba és a végrehajtóhoz is, és elmagyaráztam nekik, hogy mi a helyzet. A megyei biroságnál nehogy már jobban tudd a törvényt! Visszafizették az összes pénzt, mert ahhoz a pénzhez nem nyulhatott volna a végrehajtó, az inkasszó jogtalan volt.
Utolsó:
Tévedsz, az ilyen jogi ügyekben ingyen segít a bíróság. Nekem is elintézték, hogy visszaküldjék a pénzt az utolsó fillérig. És segítenek is abban, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!