OTP Junior, Cibezz, MKB Student, Budapest Bank Universo, UniCredit diákszámla, ERSTE Szemeszter, FHB Hello, K&H 14+ vagy AXA diákszámla? Vagy ha tudtok ezeknél jobbat légyszi írjátok meg
Most Raiffeisen Mindennapok számlacsomagban vagyok és azt mondták, hogy diákba jobban megéri átmenni...
Nektek mi a véleményetek?
2010. jún. 4. 17:58
1/7 anonim válasza:
Cib cibezz számla!
1 évig nem fizetsz semmit utána pedig kedvező feltételek!
2010. jún. 5. 01:38
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mire használod a számlát?
Mindennapok számlacsomag előnyei: két db ingyenes kp. felvétel országosan bármely automatából (nem kell, hogy Raiffeisenes legyen!)
Első évre díjmentesen kaptál egy bankkártyát.
Bankon belüli átutalás interneten keresztül díjmentes, más bankba kedvező díjjal.
Maga az internetes hozzáférés díjmentes.
Nézd meg, hogy mire is használod a számlát, ennek mely előnyeit élvezed, és ezzel hasonlítsd össze a többit!
2010. jún. 5. 06:17
3/7 anonim válasza:
Nekem OTP Junior max vagy ilyesmi van, számomra elfogadható költségekkel. Néhányszor átnéztem a többi bank kínálatát, de nekem maradt az OTP. Mégpedig azért, mert nem szeretek pénzt tartani magamnál, így egy hónapban nem kétszer, hanem legalább tizenötször veszek fel pénzt. Ezt más banknál nem tudom ilyen egyszerűen és olcsón elintézni (ugye OTP automata minden sarkon van...). Szóval ha ez fontos szempont nálad, akkor feltétlen javaslom az OTP-t. De a legjobb, ha megnézed, pl. kivonat alapján, hogy mire szoktad használni és azt a bankot választod, ami a te feltételeidnek leginkább megfelel.
2010. jún. 5. 10:08
4/7 anonim válasza:
Az OTP nagyon lehúzza az embert.
Nem ismerem a mostani ajánlatokat, én 4 éve csináltattam, de szerintem alaposan nézd át!
Talán az Erste, a CIB, az Unicredit, az MKB, K&H elég jók.
De nézd meg alaposan a kínálatukat!
Tájékozódj és nagyon alaposan olvasd el mielőtt aláírsz bármit is!
2010. jún. 6. 20:45
5/7 anonim válasza:
Nekem MKB van.Nincs számlavezetési díj,ingyen van a netbankár,adnak egy visát,aminek nincs díja,szóval egész korrektek,arról nem beszélve,hogy akármikor bemegyek,nem kell órákat sorba állni,mert általában nincs senki.
2010. jún. 8. 08:12
6/7 anonim válasza:
Axánál vagyok, teljesen jó. Egyszer befizeted az 1000 ft-os nyitási díjat, aztán minden hónapban kapsz jóváírást. Pénzfelvétel Volksbankban 50 Ft, Visa Electron kártyát adnak.
2011. máj. 8. 12:58
7/7 A kérdező kommentje:
Erstéhez mentem és nem bántam meg! Ajánlom mindenkinek jah és 2000 Ft-ot kaptam a nyitásnál ajándékba 0Ft számlavezetési díj, 0 Ft bankkártyakészítés, 0Ft. Kártyadíj, 1 ingyen ATM/hó és nagyon jó kamatok a betétekre...:D Ingyen netbank, telebank, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!