Wishen hogyan megy a fizetés?
Utolsó azért nem egészen van így.
Ha kapsz csomagot megeshet hogy alá kell írni mert szokták elsőbbségivel küldeni, nem egyszer jártam így pedig alig volt 1000 Ft az a termék. De többnyire postai értesítőt hagynak bent a ládámba amivel elmegyek a helyi postára ott simán átveszem, ellenőrzik hogy az irataim megegyeznek, személyi, plusz lakcím bejelentő és ennyi az egész. Előre kell fizetned kártyával, megadod wishen a kártya adataidat és leszedik a pénzt. Aztán vársz 1-2 hónapot. Egyébként ha egy termék nem érkezik meg határidőre jelezd, vársz 1 hetet, és ha utána sem érkezik semmi akkor ismét jelzed és visszakapod az árát. De egy ismerősöm járt már úgy hogy jelezte hogy egy csomagja nem érkezett meg, a wish illetékesei utána jártak (állítólag dolgoznak ott magyarok is) és fel is hívták őt az Amerikában lévő központból mert a wish az csak közvetítői oldal, és mondták hogy a csomag valószínű eltűnt, de az a bolt ahonnan rendelte már nem árulja azt a terméket így egy másik üzletből rendelték meg neki és mondták hogy 1 hónapot várnia kell rá. 3 hét sem telt el és megkapta a terméket.
De egyébként korrektek, nekem eddig csak egy csomagom nem jött meg, jeleztem, visszakaptam az árát.
Jaj bocsánat ajánlva küldeni.
Már máshol jár az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!