Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Indiai bankszámlára tudok...

Indiai bankszámlára tudok utalni online?

Figyelt kérdés
OTP-s vagyok, van internetbankom. 50 dolláros összegről lenne szó. Transferwise nem jó.

2018. jan. 2. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

igen

Indiában jobb helyen lesz a pénzed. kb 1 milliószor több jó ember él ott. Egy indiai fórumon hamarabb választ kaptál volna, mert ott sok a segítőkész ember.

2018. jan. 2. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Leszavaznám a válaszod, de úgy látom, neked már mindegy.
2018. jan. 2. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

" A kérdező kommentje:

Leszavaznám a válaszod, de úgy látom, neked már mindegy."

Gondolom úgy érted, hogy köszönöd a válaszomat hogy rádszántam 1 percet a szabadidőmből és adtam neked használható választ, ha már a GYIK látogatói közül 1 ember sem tette meg rajtam kívül?

Ezért nem éri meg a fajtádnak segíteni.

2018. jan. 2. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
a magyarságot el kéne vinni egy börtönbolygóra ahol erkölcsöt tanulnak 10.000 Földi évig..
2018. jan. 2. 18:52
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

nehogy már én kapjam a támadást mert segítettem.

mit képzelsz?

2018. jan. 2. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Deviza átutalást kell indítanod, amihez szükség lesz a kedvezményezett nevére, címére, a bankszámla számára, a bank nevére, címére és SWIFT kódjára.

Arra készülj, hogy nem lesz olcsó.

2018. jan. 2. 18:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. Úgy néz ki, mégis személyesen kell intéznem, mert bizonylat kell, azt pedig csak FAXON (elvégre 1992-t írunk) vagy személyesen kaphatom meg.
2018. jan. 2. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Amit ki tudsz nyomtatni a netbankból nem jó? Ha fiókban intézed még drágább lesz.
2018. jan. 2. 20:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Valami SWIFT visszaigazolásról írta ezt...

A másik gond, hogy akinek utalok megadott egy IFSC kódot (bankfiók kódja) de itt az utalásnál nem látok ilyen opciót.

2018. jan. 2. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak a SWIFT igazolás ezrekbe fog kerülni, egy 50 dolláros utalásnál én biztos nem küldenék neki. Ez az egész többe fog kerülni mint maga az 50 dollár. Paypal-ja nincs neki?
2018. jan. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!