Miert nem vonja le a bankkártyáról a penzt? Az egyenleg ugyanannyi vasarlas utan is
Figyelt kérdés
4000 Ft maradt a kartyamon abbol vasaroltam 2500 ft ert.
Es majd megneztem az egyenlegem meg mindig 4000 Ft irt..
Majd megint lementem vasarolni 1500 fter es meg mindig 4000 Ft van a kartyamon. Ez miert van?
2017. dec. 30. 18:47
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg még nincs lekönyvelve a vásárlás, csak zárolva van az összeg.
2/5 anonim válasza:
Feltűnt, hogy hétvége van? A kártyádon meg nincs pénz (agyárkot kapok már ettől a mérhetetlen hülyeségtől), a számládon van a pénz. Az 1500+2500=4000 (HŰHA!), az most zárolva van a SZÁMLÁDON.
4/5 anonim válasza:
Mert paypass-sal v paywave-vel fizettél
5/5 anonim válasza:
no igen...zárolják az összeget és majd az első banki napon levonják a SZÁMLÁDról. Tényleg nem ártana egy kötelező banki alapismeretek óra egy számlanyitás előtt, mert ettől már lassan én is agyrákot kapok, hogy "nem vonja le a kártyámról", meg "maradt a kártyámon"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!