Otp banknál mit kérnek ha fel akarsz tölteni pénzt bankkártyára?
Figyelt kérdés
Még nem töltöttem fel pénzt a bankártyámra egyszerse és nem tudom mit fognak kérni.2017. dec. 27. 14:09
1/6 anonim válasza:
Pin kod es a kartyaszam, ha automatanal. Szemelyi, ha bankban.
2/6 anonim válasza:
"Még nem töltöttem fel pénzt a bankártyámra egyszerse"
Nem is fogsz. A számládra fogsz pénzt befizetni. Személyi és lakcímkártya kell hozzá vagy a bankkártyád.
A bankkártyádon nincs pénz, csak használod vele a számládon lévő pénzt.
3/6 anonim válasza:
istenem, ezekből a bankkártya töltögetőkből mennyi van még, hogy minden napra jut egy? a bankkártyádra max egy üveg bort tölthetsz...
4/6 anonim válasza:
Odaadod a kártyádat és a személyidet, majd közlöd, mennyit akarsz befizetni. Elbattyogsz a pénztárhoz, befizeted, és már landol is a pénz a SZÁMLÁDON. Onnan pedig a kártyáddal levehetsz neked szükséges összeget.
5/6 anonim válasza:
EGYIKET SE!
Bemész, felírod egy sajtcetlire a számlaszámot és mellé rajzszögezed a pénzt.
BE fizetéskor bankkártyát biztosan nem kérnek.
HA saját bankban saját számlára fizetnél be, lehet, örülnek, hogy megvan, de a hiánya nem akadály.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!