Te mennyit kerestél bitcoinnal?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit nyert azon, hogy viszonylag korán szerzett kriptót. Szállt be más is 100-200 dollár környékén?2017. dec. 23. 23:39
11/21 anonim válasza:
"Miért nem fizeted ki az adót? 30%."
Amúgy milyen rublikába kell kifizetni?
13/21 anonim válasza:
Ha árfolyamnyereség, nem mining akkor Egyéb jövedelem 27% EHO-val. Bevétel amennyiért eladtad, kiadás amennyiért igazoltan vetted, jövedelem a kettő különbségének 82%-a. A jövedelem után 15% SZJA és 27% EHO. Adott negyedévet követően max. 12-ig kell utalni.
14/21 anonim válasza:
Javítás: 22% EHO, nem 27% az tavaly volt.
15/21 anonim válasza:
Ja és tranzakciónként számold.
16/21 A kérdező kommentje:
Nem vettem, hanem freelance munkáért kaptam még egy pár éve 7-8 bitcoint. Abból 2017 végére kb 3 maradt és most eladtam majdnem egyet, és eladnám a többit is, de még egyszer nem tudom megismételni ezt a KP-s tranzakciót, ha utalással kapom érte a zsét, akkor meg ahogy eddig is írták, lekövethető.
2017. dec. 25. 13:37
17/21 anonim válasza:
és az ankerközi automatából felvéve is lekövethető?
18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az automata lekövethető-e, de inkább nem kockáztatnék. Plusz nem hiszem, hogy az enged eladni 1 BTC-t (kb 3,5-4 millió forintot kéne kiköpnie)
2017. dec. 25. 22:28
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
Az EHO csak akkor 22%, amikor az a 22% 400000 forint alatt van, nem? Onnantól lehet akár 10 millió forintnyi bitcoinja, csak a 16% SZJA-t, és a 400000 EHO-t kell kifizetnie, ami barátibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!