Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Több éves bizalmamat rombolta...

Több éves bizalmamat rombolta szét az egyik jól menő bank. És váltani szeretnék. Szándékosan nem nevezem meg a bank nevét. Sima folyószámlát szeretnék nyitni. Hol tegyem?

Figyelt kérdés
Hol bankoljak?

2017. dec. 23. 10:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
40%

Elég szomorúnak tartom, amikor valaki szenteste is ide kommentel.

Azt már régebben megmondta valaki, hogy ugyanaz a személy ajánlja nyakra főre a Gránit Bankot minden kérdés alatt több regisztrációval is.

De hogy még szenteste is?

Biztos nem banki alkalmazott mert azok ilyenkor nem dolgoznak.

2017. dec. 27. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

Ja vagy hazudott az illető, én pl. azt ajánlottam, mégsincs több regem.

"Gránit, Magnet és hasonlókhoz én biztos nem mennék, ezeknél még talán a takarékszövetkezetek is jobbak."

Ezt is ideírta, de amikor megkérdeztem miben jobb a takarékszövetkezet akkor meg hallgat. Azt már észrevettem, hogy ugyanaz az ember írja mindig ezt hogy nagybank meg takarékszövetkezet de 0 érve van.

2017. dec. 27. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

en a 8.-s vagyok de hidd el nincs tobb regem, en ajanlom annak ellenere hogy volt mar hogy megszopatott kulfoldi kartyahasznalattal es akkpr ott is akartam hagyni oket de egyszeruen ma itt nincs jobb alternativa igy maradtam

btw a karacsonyra meg nagy ivben szarok

2017. dec. 27. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

# 5/13 12-23 12:55 vagyok

Nem hallgatok meg eltűnök, hanem sokszor nem olvasom a további válaszokat, miután már válaszoltam vagy nem kommentelem tovább a témát.

Most hogy olvastam a személyeskedésed mindenképp válaszolok.

A takarékszövetkezetre azt írtam, hogy még mindig jobb mint a Gránit, máskor is ezt írtam, hogy összehasonlítva jobb. Esetleg ha a településen ahol él és dolgozik valaki csak az van akkor is opció. Nem vagyok takarék párti sőt, volt ahol meg azért vitatkoztam valakivel (lehetett vele értelmesen), mert a takarékok ellen szóltam.

Nemcsak én írom, hogy nagybankban nyissanak számlát, amit viszont következetesen le szoktam írni, ha ilyen a kérdés, hogy a kalkulátorokat javaslom használni, utána pedig a bank honlapján a részletes hirdetményt megnézni, ne a rövid leírást.

Emellett a véleményem mellett ki is tartok, azt hiszem nehéz belekötni. Láttam már olyat aki plagizálta is, szó szerint átvette tőlem ezt, csak a folytatás lett utána más.

Szerintem már vitáztam veled még régen, a stílus is hasonló volt.

Engem ez eddig érdekelt, az kár, hogy a kérdezőket befolyásolod a mániád mentén, de ez egy ilyen oldal, ezzel számolni kell.

Neked is boldog új évet!

2017. dec. 28. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

"A takarékszövetkezetre azt írtam, hogy még mindig jobb mint a Gránit, máskor is ezt írtam, hogy összehasonlítva jobb."

Miértre megint nem válaszoltál, ez csak félrebeszélés. "A Trabant jobb mint a Tesla, összehasonlítva jobb." Érveket, összehasonlítást írj.

2017. dec. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!