Mikor érdemes bitcoint venni? Meddig fog még emelkedni?
Az email is egy divathullám mert még csak 20 éve kezdték használni az emberek a postai levél meg már ezer éve itt van.
Az elektromos autó is hülyeség hiszen ott a ló többezer éve.
Azt azért nem hiszem el, hogy nem érzed a különbségeket...
De mindegy, mindenki abba fektet, amibe neki tetszik. Csak számomra ijesztő, hogy egy piaci trend mennyire el tud vakítani embereket és hogy a nagy nyereség mennyire ki tud kapcsolni egyesekben mindenféle gondolkodási mechanizmust...
Minden befektetéssel lehet nyerni és bukni is. Még a nagy tőzsde cápák is elismerik. Ez általánosságban bárminemű befektetésre igaz. (nem okoskodok csak így van s én ismerem a kriptopénzeket még valamelyest technikai oldalról is IT-sként)
Én is buktam már igaz másféle befektetésen. Ez van. Mindenben van kockázat és Fortuna asszonynál senki nem lehet okosabb. Most már azt mondom hogy az ember saját magába és vállalkozásába fektessen mert az térül meg a legbiztosabban.
Mióta nincs aranytartalék azóta bedönthetőek a valuták.
Ha már a gazdaság sem áll egy fizetőeszköz mögött akkor mennyire értéktelenedhet el?
Na Bitcoin fanok, az elmúlt napok árfolyam-mozgásai azért szépen megmutatták, mi a különbség az arany meg a kamuvaluták között. Akkora kilengést, mint amit a BTC mutatott az elmúlt napokban, az arany egész pályafutása alatt nem élt át.
Nekem nincs több kérdésem.
"Kuba őslakosai szinte minden aranyukat felajánlották az európai felfedezőknek, ha azok cserébe odaadták a cipőfűzőjük végén található kis sárgaréz lezáróelemeket"
Ez milyen arany árfolyam neked?
És ennyit ér az arany az embereknek önmagában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!