Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha bedől a Bitcoin akkor a...

Ha bedől a Bitcoin akkor a kormány a sok bitcoinost is kisegíti úgy mint a devizásokkal tette?

Figyelt kérdés
Hiába mondják megint hogy nem lesz jó vége, nem fog működni, megint boldog-boldogtalan bitcoint, bitcoin alapot vagy altbitoint vesz, sokan kölcsönt vesznek fel vagy az egész félretett pénzüket költik rá.
2017. dec. 15. 18:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
10-es: Semmi közöd a pénztárcámhoz pajti ;)
2017. dec. 15. 23:06
 12/29 anonim ***** válasza:
Jó hát csak összhasonlítani akartam azzal amennyit én kerestem, de nem akarok turkálni senki zsebében.
2017. dec. 15. 23:12
 13/29 anonim ***** válasza:
56%
Értem én, hogy f... szerettél volna méregetni, de arra egy másik témakörben találsz partnert. Engem pl nem érdekel a te bevételed ;)
2017. dec. 15. 23:30
 14/29 anonim ***** válasza:
Pedig ez erről szól amúgy. Ki az ügyesebb ki tud nagyobbat spekulálni.
2017. dec. 15. 23:34
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
Ezek szerint neked ez most nem jött össze. :(
2017. dec. 15. 23:44
 16/29 anonim ***** válasza:
Ha előállna egy olyan helyzet hogy Bitcoinon sok magyar sok pénzt veszítene akkor nem vennék rá mérget hogy a kormány kisegítené őket. Ez nem hitel hanem befektetés. A befektetésen pénzük egy részét elvesztőket nem szokták kisegíteni kormányok. Kivéve ha az egy kormánybarát oligarcha mert csak ebben az esetben jön a segítség.
2017. dec. 16. 13:18
 17/29 anonim ***** válasza:
devizahitelt kell felvenni s abból bitcoint venni.
2017. dec. 16. 16:08
 18/29 anonim ***** válasza:

"És ha nem dől be mit csinálsz?"

Be fog dőlni, ez biztos.

Az áram felvétele a bányászatnak az elmúlt 2 hónapban 30%-kal nőtt, már csak 40 valahány ország fogyaszt többet, mint a bitcoin bányászat.

Kína lehet betitlja a bányászatot, És a kínai gépek nélkül az egész rendszer bedől, mert senki nem tartja fent a rendszert.

A rendszer, ami a központosítás ellen harcol, mégis központosítva van.

2017. dec. 16. 18:29
 19/29 anonim ***** válasza:

"Be fog dőlni, ez biztos.

Az áram felvétele a bányászatnak az elmúlt 2 hónapban 30%-kal nőtt"

Hát ez tényleg roppant nyomós indok arra, hogy bedőjön a bitcoin.

És mond kérlek alássan, te tudod azt, hogy a világ hivatalos valutáival foglalkozó bankjai összesen mennyi áramot fogyasztanak??? És ahhoz viszonytasz?

Ja, azt nem tudod. Erről nincs adatod, mi?

Na, akkor csak utána mondj ilyen zöldségeket, miután tisztába keveredsz a banki szolgáltatások áramigényével!

[Addig csak egy hiányosan és egyoldalúan félretájékoztatott fószer vagy a sok közül.]

2017. dec. 16. 18:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle mennyiben fogad erre a kérdésre. Egyből kiderül, mennyire biztos benne.:))))
2017. dec. 16. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!