Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior kártyám elveszett?

OTP Junior kártyám elveszett?

Figyelt kérdés
Tehát elveszett és holnap megyek újat igényelni. Bankban személyivel tudok kivenni pénzt? Mekkora költségekkel jár az új kártya igénylése?
2010. jún. 1. 14:56
 1/7 anonim válasza:
0%
szerintem elveszett... O.O!
2010. jún. 1. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen tudsz kivenni pénz személyivel, azt nem tudom milyen költséggel jár az új.
2010. jún. 1. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
letiltattad?
2010. jún. 1. 15:23
 4/7 anonim válasza:
OTP Junior kártyád mégegyszer már nem lehet (én is elhagytam az enyémet :S)
2010. jún. 1. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:

200ezerért adnak uj kártyát,és de lehet,mert csak a kártya uj, a számla nem

pénzkivétel viszont talán 300 forint körül van,személyi (néha lakcimkártyát is kérnek) kell

2010. jún. 1. 16:24
 6/7 anonim válasza:
200 ezerért??? XD
2010. jún. 1. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóval: hivd fel a 06/1/20/30/70 3666666számot ott le tudod a 0as menüpontban tiltani. Kell a születési idő,hely ,anya neve. De azt hiszem a 2es menüpontban ha tudod a kártya telekódját akkor letiltják.500ft a letiltás és automatice csinálnak ujat amit az általad megadott bankfiokban vehetsz át. De csak a rajta lévő névre tudnak csinálni ujat. (Én más neevet akartam férjhez mentem közben,de azt nem lehetett. )
2010. jún. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!