OTP Junior kártyám elveszett?
Figyelt kérdés
Tehát elveszett és holnap megyek újat igényelni. Bankban személyivel tudok kivenni pénzt? Mekkora költségekkel jár az új kártya igénylése?2010. jún. 1. 14:56
2/7 anonim válasza:
Igen tudsz kivenni pénz személyivel, azt nem tudom milyen költséggel jár az új.
4/7 anonim válasza:
OTP Junior kártyád mégegyszer már nem lehet (én is elhagytam az enyémet :S)
5/7 anonim válasza:
200ezerért adnak uj kártyát,és de lehet,mert csak a kártya uj, a számla nem
pénzkivétel viszont talán 300 forint körül van,személyi (néha lakcimkártyát is kérnek) kell
7/7 anonim válasza:
Szóval: hivd fel a 06/1/20/30/70 3666666számot ott le tudod a 0as menüpontban tiltani. Kell a születési idő,hely ,anya neve. De azt hiszem a 2es menüpontban ha tudod a kártya telekódját akkor letiltják.500ft a letiltás és automatice csinálnak ujat amit az általad megadott bankfiokban vehetsz át. De csak a rajta lévő névre tudnak csinálni ujat. (Én más neevet akartam férjhez mentem közben,de azt nem lehetett. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!