Fundamenta /lakáshitel tudósok! Elmagyaráznátok ezt azt?
Neten kötöttem a fundamentám/futár hozta kia szerződést. Nekem nem járt szép lány 1es bmwvel:(.
Fizetem x ideje öreg vagyok a mama hotelhez. Vennék házat (csak házat lakást nem bìrom) egyedülálló vagyok(sajnos). Ha jól tudom 20-30%önerő kell a piaci lakáshitelhez.Önerő lehet a lakástakarék is. Most néztem a fundamentás szerződést 3millió fölötti a szerződött összeg de abban benne van a kedvezményes hitel is nem?? Mert március 31én 600ezer volt a számlán idén átkötöttem magasabb összegre, de így sem lesz meg 2020ra a 3millió. Azt tudom ki lehet előre utaltatni az összeget. Legfőbb kérdésem az lenne , hogy egypiaci hitelnél a fundamentát ,.hogy lehet önrészként szerepeltetni???
Egy banki hitel mellett a Fundás megtakarításod akkor lesz önerő, ha már kiutalható lesz a megtakarítás, tehát minimum 4 éves lesz a szerződésed, viszont ha csak 15-20E Ft-ot rakosgatsz, abból igencsak sokára lesz önerő. Azt javaslom, oszd meg a szerződésedet (ehhez keress egy Fundás mobilbankárt, ő tud segíteni) és kezdj el intenzíven megtakarítani havi 40-60.000Ft-ot, mert csak így lesz esélyed pár éven belül házat venni.
Persze az is számít, mennyiért szeretnél házat venni és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!