Mennyibe kerül ha K&H-s vagyok és OTP-s automatából vennék ki pénzt?
Azt hiszem megvan.
"K&H Visa Classic bankkártyáddal belföldi ATM-ből ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtételével "
ilyen nyilatkoztatot külön kell tenni? Nem rémlik, hogy tettem volna. Be kell emiatt menni külön a bankba?
Az oka a törvényi előírás.A jogalkotók úgy gondolták, automatikusan nem az ingyenesség, hanem a díjkötelesség jár a magyarnak.
Havonta az első két készpénzfelvétel, összesen 150 000 forintig, bármely bank ATM-jéből ingyenes.
A továbbiakért fizetni kell.Saját automatából általában olcsóbb, mint más bank automatájából.
7. es ,igen lehet ebankon keresztül is igényelni,havi 2x 150 e ft ig ingyenes állítólag.Én is ott igényeltem.
Még nem tudom, mert eddig volt K&H ATM ünk a kisvárosunkban, de sajnos megszüntették,ezért én is OTP ben vetttem fel a fizum.
K&H Trambulin bankszámlám van, az ebankban rámentem, hogy nyilatkozat ingyenes készpénzfelvételi számláról, majd amikor rá akartam menni a Rögzítésre, akkor ezt írta ki:
"Módosításhoz kérjük, hogy válasszon ki egy másik számlát!"
Lehet, hogy akkor ezen a számlán már engedélyezve van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!