Providentnek mindegy, hogy határozott vagy határozatlan a munkaszerződésem?
1 hét és lejár a 3 hónapos próbaidőm a munkahelyemnél. A munkáltató mondta, hogy neki teljesen mindegy, milyen szerződést írunk. Azt mondta, nekik jó a határozott is meg a határozatlan is. Úgyhogy gyakorlatilag választhatok. Annyit tettek hozzá, hogy ha határozott felé hajlok, akkor minimum 1 év és maximum 3 év. Én aláírnék 3 évet is, nekem nem akadály, jó munkahelynek tartom.
Természetesen felhívom a Providentet, de elsősorban személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy kapott-e valaki úgy, hogy határozott volt a munkaszerzödése, vagy fordítva. És meg-e említették, hogy hogy nem határozatlan vagy fordítva.
Egyébként 600ezret szeretnék felvenni.
Még mielőtt valaki kérdezné, hogy miért nem nézek szét a bankomnál. Azért nem, mert szabad felhasználású kölcsön nincsen. Jelzálog van, lakáshitel, meg folyószámlahitel. A Cofidis teljesen kilőve, 600ezret csak megújoló hitel keretein belül lehet igényelni, ott neg ragaszkodnak a 46 hónapos futamidőhöz. Egyszerűen nem akarok sem tartozni sem fizetni olyan sokáig. 30-tól 36 hónapig terjedő futamidő nekem teljesen tökéletes.
Még a Cetelem-en gondolkodtam, ott (is) tudnék 30 hónapra 600ezret felvenni, és az olcsóbb is lenne, mint a provident, providentél (elvileg) 26312, a Cetelemnél 24104 ft a havi törlesztő. Arról nem kérek véleményt, legalábbis ebben a kérdésben nem, azt már egy külön kérdésben fogom feltenni, hogy a Cetelemnek mindegy-e a munkaszerződés milyenléte. (Határozott vagy határozatlan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!