Honnan tudnék szerezni 30. 000. - Ft-ot 2 napon belül?
12-13. Te szerencsétlen! Én nem vagyok szerencsére szegény így nem tudom, hogy mi a drága és olcsó kaja, de akinek nincs annyi keresete, hogy minden SZÜKSÉGES dologra tudjon költeni, az NEMTUD félre tenni semmit!
Ha van 100 000 forintja pl. / hónap, de a minimum költekezését ami az életbenmaradáshoz és a lakás megtartásához kell, nélkülözhetetlen mondjuk havi 110 000 Ft-ra becsüli, akkor mindíg lesz valami elmaradása, vagy mondjuk az utolsó héten Ő nem eszik, stb.
Így nem tud úgy élni, mintha nem 100 000-re lenne, hanem csak 90 000-re, medt egyszerűen nem lehet... De nem is érdemes évi egy fizut spórolni arra az időre, ha megszorúlnál, ha egyszer eleve úgy éled az életed, hogy folyamatosan meg vagy szorulva.
És ezzel a kérdező nincsen egyedül, ebben az országban még 900 000 ember van így és 300 000 még rosszabb helyzetben. Persze ezek csak azok akik statisztikákban szerepelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!