Eurót euró számlára interneten keresztül lehet utalni?
És ehhez kell külön igényelni másik kártyát a banknál?
Vagy ugyanazzal a kártyával utalható,mint a forint utalás?
A lényeg,hogy eurót kellene utalnom,mert a forint számlán nincs akkor összeg,amit elég lenne.
Viszont még eddig nem csináltam ilyet,hogy eurot utaltam volna közvetlenül,eddig csak számláról vettem le.
Igen, a kártyádon van az összes pénzed. Euróhoz, Dollárhoz, FOrinthoz, külön kártya kell, amire ráteszed a pénzt.
Istenem, ezeket tenyésztik valahol?
Internetes utalásnál mikor bejelentkezek,akkor van forint számla és euro számla is.
Amikor a forint számláról utalok,akkor meg kell adni a kártyaszámot,és jön egy ellenőrző kód a telefonra.
Még nem volt devizaszámlával dolgom,ezért nem tudom,hogy ugyanazzal a kártyával utalható e vagy sem,amivel a forint számlánál.
1: a pénz nem a kártyádon van, mint ahogy a lakásod sem a kulcsodon
2: attól, hogy más a pénznem az utalás ugyanúgy megy...
De valóban nem ártana az iskolában (utána?) alapképzés ezek használatáról...
"Amikor a forint számláról utalok,akkor meg kell adni a kártyaszámot,és jön egy ellenőrző kód a telefonra. "
És akinek nincs kártyája az mit ad meg, az nem tud utalni?...
Bocsi,ha hülyének tűnik a kérdés,de még nem volt devizaszámám,nem utaltam eurót sem soha senkinek.
Ha nyilván két külön számlaszám lenne,akkor egyértelmű lenne,hogy nem lehet ugyanazzal a kártyával,de itt egy számlaszám alatt van a forint és euro számla.
Ezért nem tudom.
Bocsi,nagyon összekevertem valamit...
Most már értem milyen hülyeséget kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!