Melyek most a legjobb hitelkártyák pénz visszatérítés szempontjából?
www.bankmonitor.hu
www.bankracio.hu
Az előzőt azzal kiegészíteném, hogy azt is nézni kell, hogy a legtöbb hitelkártyánál limitálva van, hogy mekkora összegig térítenek vissza. Régen nem így volt, ma már sajnos igen.
A K&H csak 150 e ft költésig, azaz havi max. 3000 ft-ot.
Az Erste Max csak 200 e ft költésig.
A Budapest Bank nem limitálta, legalábbis év elején még, úgy emlékszem akkor néztem és nekik elég széles a választék. De lehet hogy ott sem minden típusnál igaz, hogy nem volt felső határ, ne tudom.
Ha szoktál repülni vagy tervezel akkor a Wizzair hitelkártya nagyon jó, mert 100 forintonként 2 pontot ad, tehát kb 2% visszatérítés, amit 1:1 arányban használhatsz fel forintra váltva repjegy vásárlásnál.
Itt a havi hitelkereted a visszatérítés alapja, tehát nem limitált. Legalábbis amikor én igényeltem még így volt, nem tudom most milyen a szerződésük.
Ha Supershop partnerboltokban mint pl. a Spar gyakran vásárolsz, akkor a Supershop hitelkártya is lehet hogy megéri neked.
De nagyon utána kellene nézni minden esetben a feltételeknek és a díjaknak, mert azokat is le kell vonni amikor a hasznot számolod.
Köszönöm, van két nagyon jó kártya még, amiket találtam:
- Budapest Bank UPC partnerkártya, ez a kártyás vásárlások után 2%-ot térít vissza.
- Budapes Bank Fögáz partnerkártya, ez a Főgáz számlák után 6%-ot térít vissza.
Valószínűleg ez a két kártyám lesz, plusz egy Erste Max.
Azt tudnám ki pontozta le az előző válaszom.
Vagy esetleg meg tudja mondani, hogy hol volt benne a hiba?
Ha már BB akkor az Aegon hitelkártya sem rossz. Új termék lehet, mert nemrég, kb. egy éve amikor kártyát választottam még nem volt a listában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!