Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyek most a legjobb hitelkár...

Melyek most a legjobb hitelkártyák pénz visszatérítés szempontjából?

Figyelt kérdés
A hitel kamat nem érdekel, a türelmi időszak alatt visszafizetném mindig a felhasznált hitelkeret összegét.

2017. okt. 29. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:

www.bankmonitor.hu

www.bankracio.hu

2017. okt. 29. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de itt nincs fönt minden kártya. Akkor már végigbogarászom a hitelintézetek oldalait.
2017. okt. 29. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Erste Max hitelkártya 4% visszatérítést ad három általad választott kategóriában, és 1%-ot minden egyéb vásárlásra (nekem is ilyenem van, imádom, reklám vége), a K&H hitelkártya pedig 2% visszatérítést ad minden vásárlásra, bármely kategóriában, nekem ezek tűnnek a legjobb ajánlatnak. Esetleg a Reiffeisen OneCard is lehet jól kihasználható, negyedévente 5%-ot ad bizonyos üzletkategóriákra (télen ruhavásárlás, nyáron utazás, stb.), és csoportos beszedésekre is visszaad 1%-ot. Szinte minden más hitelkártya, amit találtam, csak 1%-ot ad vissza. Esetleg ha van valamilyen kedvenc szupermarketed vagy szolgáltatód, ahol sokat vásárolsz (Spar, Lidl, UPC), lehet, valamelyik bank pont hozzájuk ad nagyobb visszatérítést, érdemes ennek is utánajárni. Sok sikert!
2017. okt. 29. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Az előzőt azzal kiegészíteném, hogy azt is nézni kell, hogy a legtöbb hitelkártyánál limitálva van, hogy mekkora összegig térítenek vissza. Régen nem így volt, ma már sajnos igen.

A K&H csak 150 e ft költésig, azaz havi max. 3000 ft-ot.

Az Erste Max csak 200 e ft költésig.

A Budapest Bank nem limitálta, legalábbis év elején még, úgy emlékszem akkor néztem és nekik elég széles a választék. De lehet hogy ott sem minden típusnál igaz, hogy nem volt felső határ, ne tudom.

Ha szoktál repülni vagy tervezel akkor a Wizzair hitelkártya nagyon jó, mert 100 forintonként 2 pontot ad, tehát kb 2% visszatérítés, amit 1:1 arányban használhatsz fel forintra váltva repjegy vásárlásnál.

Itt a havi hitelkereted a visszatérítés alapja, tehát nem limitált. Legalábbis amikor én igényeltem még így volt, nem tudom most milyen a szerződésük.

Ha Supershop partnerboltokban mint pl. a Spar gyakran vásárolsz, akkor a Supershop hitelkártya is lehet hogy megéri neked.

De nagyon utána kellene nézni minden esetben a feltételeknek és a díjaknak, mert azokat is le kell vonni amikor a hasznot számolod.

2017. okt. 30. 08:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, van két nagyon jó kártya még, amiket találtam:

- Budapest Bank UPC partnerkártya, ez a kártyás vásárlások után 2%-ot térít vissza.

- Budapes Bank Fögáz partnerkártya, ez a Főgáz számlák után 6%-ot térít vissza.

Valószínűleg ez a két kártyám lesz, plusz egy Erste Max.

2017. okt. 31. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudnám ki pontozta le az előző válaszom.

Vagy esetleg meg tudja mondani, hogy hol volt benne a hiba?

Ha már BB akkor az Aegon hitelkártya sem rossz. Új termék lehet, mert nemrég, kb. egy éve amikor kártyát választottam még nem volt a listában.

2017. okt. 31. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!