Igaz hogy a localbitcoinson lehet a legolcsóbban venni bitcoint, mert ott nincs kezelési költség?
Van kezelési költség, több is mint a váltókon.
Meg alapból is többért szokták adni ott.
érdekes én mindig költség nélkül vettem... és a MrCoinnál mindig olcsóbban, náluk viszont tényleg van költség.
de tudsz mondani konkrét váltót, ahol olcsóbb, hogy utána nézhessek?
"érdekes én mindig költség nélkül vettem"
1%-ot levonnak attól aki a hirdetést felrakta. Ezt az eladó belekalkulálja az árba de pluszban ezen felül a saját hasznát is.
A Mr. Coin 3%-ot számol fel, abban már minden benne van.
"MrCoinnál mindig olcsóbban"
Érdekes, localbitcoinson fent van a Mr. Coin is és az a legolcsóbb ott.
"de tudsz mondani konkrét váltót, ahol olcsóbb, hogy utána nézhessek?"
Az a gond, hogy localbitcoinson forintban van az ár váltón meg pl. euroban.
Kraken pl. most:
4967.7 EUR amit 1542194 Ft Google árfolyamon.
Localbitcoins legolcsóbb: 1634137.
A váltó bb. 6%-kal olcsóbb mint a localbitcoins.
Csak oda be kéne fizetned eurót, a bankod SEPA utalási költségétől és ha forintszámláról utalsz akkor a banki árfolyamtól függ hogy mennyi lesz. Kis összegnél rosszabul fogsz kijönni mint a Mr. Coin 3%-a.
a mrcoin valóban a legolcsóbb, de csak fél milliótól.
mondjuk valóban ezt nem irtam le h engem kis összegek érdekelnének.
akkor a kérdés ugy helyes néhány ezer vagy néhány tiz ezernél hol olcsóbb a localbitcoinsnál?
és az összköltség érdekel, azzal nem vagyok kisegitva ha kicsit olcsóbb de a banki levonásokkal együtt s az 1 helyett 3-4-több%-al együtt drágább.
Ja kis összegre a localbitcoins jó, ha éppen van olyan eladó aki jó áron adja (de mint írtam van kezelési költség 1% csak nem te fizted hanem a hirdető). Mr. Coinnál az utalásos verziót nézed vagy a Mr. Coin ATM-t? [link]
Budapesten van egy másik ATM is, de az drágábbnak tűnik: [link]
Mi az a fél milliós limit a Mr Coinnál, alatta van egyéb költség is?
A Mrcoinnál fél millió a minimum költség:
ráadásul ebben a pillanatban van aki nála is olcsóbban ad s ő 1000 Ft-tól adja.
Ja az a keszpenzes Mr Coin hirdetes ugy latom. Az online atutalasosnal nem annyi a minimum es meg olcsobban is adja ugy latom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!