Vajon mi baj lehet a MaterCard-és Maestro bankkártyákkal, hogy az Angolok (Egyesült Királyság, Gibraltár stb. ) nem fogadják el fizetőeszközként?
Igaz a kártya típusa a fontos, de mégis hadd kérdezzem meg, hogy melyik bank ez?
És melyik banknál nyitottál új számlát? Igényelhettél volna a meglévő számládhoz is másik kártyát. Lehet kettő is egy számlához.
Ezzel én is tisztában vagyok.
Azt kérdeztem, hogy melyik banknál van a számlád amihez tartozó Mastercard kártyával nem tudtál fizetni? Illetve most melyiknél nyitottad az újat?
Köszi!
Én amikor múltkor számlát akartam választani néztem az Unicreditet, de nincs versenyképes ajánlatuk.
Neked milyen számlacsomagod van náluk?
Bocsi, de a kérdéseid kezdenek túlontúl bizalmaskodóak lenni. Van egy határ amit már tudatosan nem lép át az ember.
Legközelebb már a számlaszámomat is kérted volna...
Írhattam volna azt is, hogy "nem mindegy neked"; de nem tettem. Remélem nem bántottalak meg ezzel a válasszal, és most fejezzük is itt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!