A bank nézi személyi kölcsön felvétele után a pénzmozgást?
köszi, én is így tudom :)
egyedül az bizonytalanított el hogy hitelfelvételnél mondta a nő hogy még mielőtt biztos megkapnám a kölcsönt - amikor már midnen papír rendben volt - hogy átnézik mire költöttem eddig, nem vagyok e szerencsejáték függő stb (gondolom akkor nem adtak volna hitelt).
ezért merült fel bennem hogy mi van ha utána is nézik.
Hát én ilyenről még nem hallottam. Azért furcsa ez, mert a szabad felhasználású kölcsönnél tök mindegy, mire költöd, lényeg, hogy fizesd vissza.
Ha Te elrulettezed, az a te bajod, a bankot csak az érdekelheti, hogy ne késs a törlesztőkkel. Arra meg az ellenőrzött jövedelmed a fedezet, nem a múltbeli tranzakcióid.
Eleve aggályos szerintem az, hogy ilyet megnéznek, ha csak nem bűncselekmény kapcsán nyomoznak.
Megkérdezhetem melyik bank ez?
Magas összegű hitelnél bírálatnál figyelembe vehetik, hogy eddig mire költöttél, milyen pénzmozgásaid voltak, és az alapján dönthetnek úgy, hogy elutasítanak.
Hogy miután megkaptad a hitelt, mit csinálsz vele, a te dolgod.
Rossz a kérdés.
A bank a kölcsön felvétele ELŐTT nézi át a tranzakcióidat, a kockázati besorolásodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!