Más paypaljára készpénz befizetés?
Kérlek segítsetek!
Voltam múlthét elején befizetni anyum paypal számlájára készpénzt. Azóta semmi. Most olvastam hogy csak úgy lehet befizetni paypal számlára készpénzzel, ha az a személy fizeti be akié a számla (megegyeznek az adatok a paypalon megadottakéval)
Ez igaz? Betelefonáltam a bankba és azt mondták hogy ők ráteették már azonnal rajta volt mikor befizettem. De egyáltalán nincsen rajta. :( Nem kevés pénzről van szó sajnos ezért is lenne fontos h akinek van ezzel tapszatalata az kérem segítsen. :(
Köszi
Elveszni nem fog a pénzed attól ne félj.
Hívd fel a Paypalt és kérdezd meg, hogy ők mit tudnak tenni ezzel. Ha semmit akkor hívd fel újra a bankot és mond el, hogy chargebackelni szeretnél mert hibás adatokkal utaltál és így nem tudja fogadni a fogadó fél az összeget. A többit pedig a bank intézi, viszont ez akár 90 napig is eltarthat.
PayPalra készpénzt nem lehet befizetni. Bankszámlára lehet befizetni (bárkinek a számlájára fizethetsz be pénzt), és ezt a bankszámlát lehet egy PayPal account-hoz hozzárendelni.
Arra a bankszámlára fizettél be pénzt, amelyikkel anyukád PayPal fiókja regisztrálva van?
Ma voltam a bankban, ott azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni, nem hozzájuk tartozik a dolog, ők elutalták arra a címre amire kértem, további hozzáférésre nincs jogosultságuk, meg hogy már egyszer jártak így, várjak. Na persze.
Arra a "számlára" kfizettem be, ami a PayPalnal a Top Up menüben látszik, a BofA re.....Unicredites. Természetesen a megjegyzésben feltüntettem a beazonosító "kódot". Csak ugye nem az anyum a készpénzes befizető, hanem én...
Írtam a Paypalnak is, annyit reagáltak az egészre, hogy ők nem látnak bejövő tranzakciót.....ezt a villamoson láttam, mikor már eljöttem a banból, visszamentem, és az ügyintézővel 2szer ellwnőriztük az adatokat, helyes volt minden.
Most akk mit csináljak, mindjárt megmarom magam... :(
Leírom a végkifejletet:
Sok évődés után a Paypallal, azt írták, hogy nem lehetséges ilyen módon, mert nem egyezik a Paypal számla tulajdonos és a befizető/utaló adatai, menjek vissza a bankba, 10 munkanap után visszaküldik oda a befizetett összeget.
Hétfőn mentem volna, viszont anyum most hívott, hogy megérkezett az összeg a Paypal számlájára....Érthetetlen számomra, de legalább nem kell a bankkal vívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!