Hova és kihez lehet fordulni azzal, hogy az egyes pénzintézeteknél becsődölt hitel töke összegéből ami kb.1 millió Ft volt ne lehessen 8 milliós követelést csinálni?
Hogy évült volna el?
5 évig semmilyen levelet kaptál és semmilyen cselekményt sem tett a bank vagy a végrehajtó, hogy behajtsa?
Akkor hogyan folyik ellened végrehajtási eljárás?
Milyen hitel volt ami így elszállt?
Nézz utána jobban, nincs ilyen, hogy csődöt jelentek aztán hello bankok. Olyan van, hogy ha nagy de nem túl nagy a tartozásod akkor kérhetsz csőd védelmet. Kirendelnek melléd egy pénzügyi gondnokot aki az utolsó fillérig beosztja helyetted a pénzt. Bármilyen vagyonodat eladhat. Beosztja hogyan fizetheted ki a hitelezőid. Na ha teljesen együttműködsz akkor van eselyed, hogy a bank is enged valamennyit. Ilyen nem volt régen, de szerintem manapság se sokan élhetnek vele, de nem tudom.
Olyan viszont biztosan nincs, hogy én akkor most csődöt jelentek, ilyen hülyeséget hagyjuk már.
Ki mondta, hogy hello bankok? Ezt te koltotted hozza. Ezt irta a kerdezo:
"elvéve annak a lehetőségét, hogy a továbbiakban egyáltalán élni tudjon"
Pont erre van a magancsod kitalalva, ha akkora a tartozasod hogy a letfenntartasodat veszelyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!