Melyik banknál érdemes számlát nyitni? Nektek melyik vált be?
"Online tudsz mindent intézni, számlát is meg tudod nyitni online otthonról vagy bárhonnan akár a mobilodról is, akkor mégiscsak te vagy a hülye?"
Ja, készpénzt is tud kivenni idegen automatából, jó kis összegekért :D
"Igen, online be tud battyogni pénztári készpénzbefizetésre havonta."
Mesélj már honnan jön neked havonta készpénzed? Max. ha feketén dolgozol. Amúgy meg 160 forintos költséggel bárhonnan be tudsz fizetni, ami lazán kevesebb mint amennyit spórolsz egyéb költségeken és amit keresel a lekötéssel (ez havi több ezer forint ha nincs lekötve a pénzed csak áll a számlán). Szóval ennyit értesz hozzá, nem csoda hogy 580 forintra + párezerre amit a kamatokon buksz havonta lehúznak a havi 30000-es utalásodra (aminek a költsége 90 Ft), mert számolni nem tudsz.
"Ja, készpénzt is tud kivenni idegen automatából, jó kis összegekért :D"
Ezzel is mellélőttél meg a felvétel 150 ezerig díjmentes. Ezen felül meg djcsomagtól függően 0-0,6% között (0,6% az adó.). És még a 0,6% is kevesebb mint a legtöbb banknál a saját ATM-ből felvétel :D
"Mesélj már honnan jön neked havonta készpénzed? Max. ha feketén dolgozol."
Üdv, Magyarországon. A lakosság több, mint fele kap feketén pénzt. Nem tudom mit nem fogsz fel azon, hogy semmit nem tudsz a kérdezőről, de tolod a képébe a retek bankodat prospektus adatokkal. Mi van, ha egy 60 éves néni, akkor 3 ember segítségével írta ki a kérdést, de majd netbankol miattad, mert az országban egy helyen van fiók. Hasznosak is a gyk-n reklámozó értékesítők, ja nem.
6-os, 15-ös (aki ugyanaz), ne zavartasd magad, hogy egy totál másik embernek támadtál neki az 580 ft-os számlával: ugyanis több embernek is lehet és van is 75%-os értékelése
Én a 4-es vagyok, én írtam az 580at, de mivel láttam, hogy milyen a stílusod, így nem reagáltam többet - azóta most írok csak :D
És tényleg ne erőltesd a dolgokat: ha jót akarsz másnak, akkor írd meg normális stílusban, aztán majd a kérdező eldönti, mit akar - ennyi.
"Aki részben feketén dolgozik az nem a bankba rohan vele hanem azt költi el."
Átlagos hónapban 300-at kapok pluszban feketén. Jobb hónapban 400+-t a hivatalos nettó mellé. Nem rohanok elkölteni.
"egy totál másik embernek támadtál neki az 580 ft-os számlával: ugyanis több embernek is lehet és van is 75%-os értékelése"
Hiába hazudozol a a témához szólj hozzá, továbbra sincs semmi érved.
"Átlagos hónapban 300-at kapok pluszban feketén. Jobb hónapban 400+-t a hivatalos nettó mellé."
Ismét hazudsz, kitalálsz dolgokat mit amikor arról írtál hogy a kérdező biztos "analfabéta". Nem kapsz te semmit. Aki meg ennyit kap az se a bankba rakja a fekete pénzét. Mellesleg mint mondtam 160 forintos költséggel befizetheted. 400 ezer egy havi kamata 667 forint, úgyhogy ennyi bukik aki nem köti le mert a bankja 0% kamatot fizet. Bakot lőttél ismét. Hazudj még össze valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!