Az OTP-nél, ha elromlott a bankkártyámon a Paypass funkció kicserélik ingyen a kártyát?
Lehúzni?
Túl gyakran használják egyesek ezt a kifejezést.
A kártyának általában van éves díja, de ez benne van a hirdetményben.
Ha tönkremegy valami és az ügyfél cseréltetni akarja, akkor miért lehúzás ha a bank ennek a díját felszámítja?
Nem az ő hibájából ment tönkre.
Egyébként nézd meg a vonatkozó hirdetményt vagy hívd fel a telebankot.
Még azt sem írtad melyik számlacsomagban vagy.
Köszönöm. Tuti, hogy tönkrement. Több helyen is próbáltam többször is.
"A kártyának általában van éves díja, de ez benne van a hirdetményben.
Ha tönkremegy valami és az ügyfél cseréltetni akarja, akkor miért lehúzás ha a bank ennek a díját felszámítja?
Nem az ő hibájából ment tönkre. "
Hát azért ez pont hogy egy klasszikus lehúzás lenne. Pont azért mert van éves díja. Ha kettétörik, elhagyom, stb., akkor persze hogy jogos, hogy fizetem az újat. De ez önhibámon kívül történt. Ha pl. előfizetsz internetre és tönkre megy a szolgáltató által biztosított modem, vagy router, akkor azt kicserélik ingyen.
Nekem most az új VISA Online (OTP) kártyámnál van ugyanez. Egy ideje nem működik az érintéses fizetés.
Akkor inkább bemegyek személyesen. Mert online kártyaigénylésnél nem tudom "elmagyarázni", hogy nem az én hibám volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!