Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Itt mit adnak el? Bitcoint?...

Itt mit adnak el? Bitcoint? Nem stimmel az összeg

Figyelt kérdés
[link]
2017. szept. 30. 21:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
És megy a hiszti... na most már mehetsz. Választ kaptál a kérdésedre :D
2017. okt. 1. 12:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszti hanem társalgás - lenne ha te képes lennél rá s nem csak kötekednél. Bocs hogy fel merészeltem tenni egy kérdést a gyakorin a te külön engedélyed nélkül. Amit írsz az csak belemagyarázás, vajon miért hisztit látsz egy egyszerű kérdés feltevésben? Menj inkább orvoshoz, hátha gyógyítható ez. Semmi panaszom nem volt az árról, csak a háttere merészelt érdekelni engem s téged valamiért nagyon zavar ha valakit érdekel valami. Talán balekvadászás az életcélod s ezért zavar ha tájékozódik valaki?
2017. okt. 1. 12:50
 23/30 anonim ***** válasza:

Először a tranzakciónak is díja van, jelenleg minimális feevel is lehet küldeni, de korábban volt magasabb is.

Másrészt még ennyiért is olcsónak számít mivel Paypallal lehet érte fizetni. Namármost a Bitcoin az egy valós fizetőeszköz, ha megérkezett a Bitcoin címedre akkor az ott van. A Paypal egy ígérvény, nem valós pénz. Miután megérkezett Paypal fiókodba még fél évig bármikor eltűnhet ha a vevő reklamál. Hiába utaltad ki bankszámlára akkor mínuszba kerülsz Paypalon és behajtják rajtad. Alapszabály hogy Paypalért nem adunk el Bitcoin. Ha jól tudom nem is engedélyezett az ebayen, legalábbis régebben nem volt az. Ezt a kockázatot is bele kell kalkulálnia az árba.

2017. okt. 1. 14:08
 24/30 A kérdező kommentje:

én abban reménykedtem, hogy az derült ki, azért ennyi mert ez valami más, ami valamiért értékesebb.

persze bőven benne volt az is a pakliban hogy majd jönnek válasz helyett a gyíktrollok, tudjuk jól, kik és milyen emberek járnak ide a normális hozzászólók mellett...

2017. okt. 1. 14:36
 25/30 anonim ***** válasza:

Ez egy újabb kérdező troll, vagy tényleg ennyire sötét a gyerkőc???

29990 dollárért árulja a gyerek, ha te fele ennyiért 2-er ennyit vettél, akkor a piaci árnak (3000-3200 dollár) a 2,5X-ét fizetted ki! Ezzel nem volt bajod???

Kapásból 2 újabb bizonyíték, hogy te tényleg egy balek troll vagy :)

2017. okt. 1. 16:11
 26/30 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék, hogy hol 3200 dollár. mert mondani én is tudom, hogy ennyi meg annyi a piaci ár. de vajon mutatni tudsz e olyan helyett ahol adnak is ennyiért?
2017. okt. 1. 16:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne haragudj, de te tényleg ennyire sötét vagy? Továbbra is tartom, hogy a postaköltség és egyéb díjak miatt (is) ennyi az ára. Attól, hogy oda van írva, hogy ingyen posta, neki még költsége lesz azzal, hogy feladja azt a rohadt levelet. Hogy milyen levél? Kérlek nyisd meg a saját linkedet és olvasd el az első mondatot: "Real mail adress verification ONLY, not for fraud! After purchase you will get post from real postal-service for personal verification." A továbbiakban még részletezi is.
2017. okt. 1. 16:37
 28/30 anonim ***** válasza:

A hirdetés szept.10-dikei, 14 én pedig 2940 dollár volt az ára, innentől kezdve meg mi bajod, vagy csak kötekedsz te büdös troll?

Jelenleg 4203-ba kerül, 30 perce meg 3887 volt, de mire ezt beírtam már bárhol lehet :)

Nah ennyi kellett neki most 4187, megy lefele megint.

2017. okt. 1. 18:07
 29/30 A kérdező kommentje:

ennyit a 3200-ról. és még én vagyok a troll...

és továbbra se írtad meg hogy hol volt most már 3800 mostanában.

2017. okt. 1. 18:21
 30/30 anonim válasza:

A kérdező idióta.

A kérdés törölhető.

2017. okt. 2. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!