Először a tranzakciónak is díja van, jelenleg minimális feevel is lehet küldeni, de korábban volt magasabb is.
Másrészt még ennyiért is olcsónak számít mivel Paypallal lehet érte fizetni. Namármost a Bitcoin az egy valós fizetőeszköz, ha megérkezett a Bitcoin címedre akkor az ott van. A Paypal egy ígérvény, nem valós pénz. Miután megérkezett Paypal fiókodba még fél évig bármikor eltűnhet ha a vevő reklamál. Hiába utaltad ki bankszámlára akkor mínuszba kerülsz Paypalon és behajtják rajtad. Alapszabály hogy Paypalért nem adunk el Bitcoin. Ha jól tudom nem is engedélyezett az ebayen, legalábbis régebben nem volt az. Ezt a kockázatot is bele kell kalkulálnia az árba.
én abban reménykedtem, hogy az derült ki, azért ennyi mert ez valami más, ami valamiért értékesebb.
persze bőven benne volt az is a pakliban hogy majd jönnek válasz helyett a gyíktrollok, tudjuk jól, kik és milyen emberek járnak ide a normális hozzászólók mellett...
Ez egy újabb kérdező troll, vagy tényleg ennyire sötét a gyerkőc???
29990 dollárért árulja a gyerek, ha te fele ennyiért 2-er ennyit vettél, akkor a piaci árnak (3000-3200 dollár) a 2,5X-ét fizetted ki! Ezzel nem volt bajod???
Kapásból 2 újabb bizonyíték, hogy te tényleg egy balek troll vagy :)
A hirdetés szept.10-dikei, 14 én pedig 2940 dollár volt az ára, innentől kezdve meg mi bajod, vagy csak kötekedsz te büdös troll?
Jelenleg 4203-ba kerül, 30 perce meg 3887 volt, de mire ezt beírtam már bárhol lehet :)
Nah ennyi kellett neki most 4187, megy lefele megint.
ennyit a 3200-ról. és még én vagyok a troll...
és továbbra se írtad meg hogy hol volt most már 3800 mostanában.
A kérdező idióta.
A kérdés törölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!