A bankom 4800 forintot csak ugy lehúzott a számlámról, hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este 7 óra körül vígan vásároltam egy boltban a bankkártyámmal, jött az SMS hogy még van 4811 Forint a kártyámon. Ma reggel lementem a dohányboltba, ott azt mondja a nő hogy sikertelen tranzakció, jött az SMS, egyenleg 0. HOGYAN? MIÉRT? Mondanom sem kell alig volt égő mikor 5en álltak mögöttem , és a kishölgy benyögte hogy nincs fedezet. Mi a fene folyik itt? Hova tűnik el majdnem 5000 forintom? a Bank rövidítése egyébként BB, nem írom ki de biztosan rájöttök.2017. szept. 30. 08:41
11/12 anonim válasza:
A 6-os ma 09:32 leírta a legtöbb lehetőséget időt szánva rá.
Kérdező, azért válaszolhatnál, ha már itt segítenek neked. Nyilván a normális válaszolókra gondolok.
12/12 anonim válasza:
S zar, amikor nincs pénz cigire :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!