Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek megkaphatjuk?...

Szerintetek megkaphatjuk? Mire költhető?

Figyelt kérdés
A párom cofidis fapados kölcsönt szeretne felvenni 3millió foronintot. Minden feltételelnek megfelel (21 éves, 9 honapja egyhuzamban dolgozik, van bank kartyaja,nincs rajta a KHR listán stb..) 84hónapra szeretné felvenné. Valakinek tapasztalat??? És mire köéthető ez a pénz? Mert azt láttam hogy szabad felhasználású de például ház vásárláshoz lehet ???

2017. szept. 29. 17:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, most jöttem rá, hogy szerintem ezek is Ti vagytok...

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

Szóval ezért Cofidis és nem lakáshitel...

Nem értem, hogy ha 3 emberre: 2 felnőtt, 1 gyerek van max 200.000 ezer ft jövedelmetek (+TV hitel), akkor miért akarjátok MINDENÁRON belekergetni magatokat egy hitelcsapdába.

Leírtam már a másik kérdésnél: örüljetek, hogy lakhattok a szülőknél, spóroljatok ezerrel, hogy legyen önerő és utána talán... De így... És ráadásul már most egyre rosszabb kondíciókat találsz ki... 4,8 milliót visszafizetni 3 millióra... hmmm...

2017. szept. 29. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

4,8M visszafizetés 3M-ra az tök jó is lehet. Csak attól függ mennyi a futamidő!

De amúgy ha lakást akarsz akkor lakashitelt nézz. Rendkívül kedvező kamatok vannak manapság. Én is most nézelődök és röhej, hogy ki lehet hozni úgy, hogy kevesebbet kell fizetni összesen mint a felvett összeg. (ehhez lakástakarékkal kell kombinálni) mert annyira alacsony a kamat.

2017. szept. 29. 23:50
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

12-es, a másik kérdésnél már kiderült, hogy nem tudnak lakáshitelt felvenni, mert nincs önerő - van viszont egy eltartott gyerek + tv hitel.

A lakáskassza megindítása viszont tényleg nem lenne butaság - bár kérdés, mennyire tudnák fizetni.

2017. szept. 29. 23:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

TV hitel?! Az minek? Ilyen hülyeséget.. Én így biztos nem mernék újabb hitelt felvenni ha még egy tévét se tudok kp megvenni.

Mi is most akarunk lakáshitelt felvenni de nagyon aggódom, hogy megkapjuk-e. Pedig csak 15% hitel kéne, az ingatlan 85% önerőből lenne. És semmilyen más hitelünk nincs.

A kérdező helyében én be se mernék menni a bankba hitelt kérni ha ennyire rosszul áll!

2017. szept. 30. 00:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Cofidisbol ne vegyetek lakast, siras lesz a vege. Ja amugy a lakasvasarlashoz aprobb koltsegek meg tarsulnak: ugyved, kozjegyzo, illetek - minimalisan par szazezer forint.
2017. szept. 30. 02:32
 16/20 A kérdező kommentje:
De lakáshitelt sem tudunk felvenni mert nincs önerőnk. A cofidis is csak adóstársal adja fel. Konkrétan nem tudom.mit csinaljunk.surgosen kell a penz :'(
2017. szept. 30. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

3Kérdező, áruld már el, mitől olyan sürgős a csődbe rohanni, miért olyan sürgős az a pénz?

Jó vétel egy házra? Lesz majd másik, de ha beleugortok egy hitelbe, amit nem tudtok fizetni, akkor se pénz, se ház - ha bedől a hitel, nem kapjátok vissza az addig befizetett pénzt, ellenben a házat is elárverezik.

A másik kérdésnél azt írtad, valamelyikőtök szüleinél laktok: akkor miért olyan sürgős onnan eljönni? Nem járultok hozzá a rezsihez és ezért ki akarják tenni a szűrötöket vagy miért?

Ha csak annyi, hogy "kényelmetlen", mert anyóssal-apóssal kell együtt lakni, akkor tűrjetek addig, amíg lesz önerőtök és akkor mehettek.

TANULJÁTOK MEG A PÉNZT BEOSZTANI, SPÓROLNI!!

Hogy esetleg nem tudtok a havi 200-ből, gyerekkel? Akkor a hitelt hogy akarjátok fizetni?

A hitel nem úgy működik, hogy ajándék, felvesszük, aztán viszonlátás, ha nem megy, nem fizetjük. Még a gyereked életét is tönkreteheted vele, ha így eladósodtok.

2017. szept. 30. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert a kommunizmusban belenevelték mindenkibe, hogy háza, kocsija mindenkinek lehet, az alap.

És nem tudják felfogni, hogy megváltozott a világ és ez már nincs így. Van, akinek van, több is, meg van, akinek nincs. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy jobb is, ha nincs (kivéve ha Pesten vagy a nyugati határszélen van - de ott meg nem kapsz ennyiért), mert csak odaköt egy olyan helyre, ahol nincs munka, így ha jönne jobb lehetőség máshol, akkor meg azért nem lehet menni, mert a ház meg itt van.

Könnyen lehet, hogy a szockóban szocializálódott szüleik, akiknél laknak, azok mondogatják nekik éjjel-nappal ezeket a naaagy nagy okosságokat, hogy "fiacskám, nekem a te korodban már házam volt, kocsim volt, nem a szüleim nyakán lógtam, a bányában a pótlékokkal összeszedtem annyit hogy én tartottam el őket" stb :P

Ezt szokták, tekintet nélkül a valós, mai lehetőségekre.

2017. szept. 30. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
57 törlesztő,+rezsi ha önálloak lesztek,gyereknek költségei vannak,miből akartok élni???
2017. okt. 1. 09:51
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Gyüjtsetek önerőre:ha ugy gondolod tudnád fizetni az 57 törlesztőt akkor azt most tegyétek félre(vagy többet hisz most a rezsitek is minimális,késöbb amennyivel ez több lesz azt is most tegyétek félre) ha ez megy akkor hamar megvan az önerő,de ha nem megy akkor a törlesztőt se tudnátok fizetni azt jelenti.Párod ha csak gyest kap,menjen inkább dolgozni mert az a 26ezer amit kap igencsak kevés,és ha ő is dolgozna nagyobb esélyekkel indulnátok a hitelnél,és többet is tudnátok félretenni(azt ne mondjátok hogy nem tud elmenni dolgozni,én is most kisgyerek mellett dolgozom ahogy sokan mások is)
2017. okt. 1. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!