Melyik banknál a legkedvezőbb számlátnyitni tanulóként?
A XXI.század elvárása, hogy a felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak saját bankszámlájuk legyen, így könnyítve meg pénzügyeit. Néhány bank külön gondol a fiatalokra, s különböző kedvezményes számlacsomagokkal csalogatja őket(pl.:OTP junior -> 18-24éveskorig, K&H trambulin 18-25 éves korig). Amennyiben Ön tud hasonló kedvezményes lehetőségekről, vagy tapasztala révén hasznos tanácsot tud adni a témában kérem válaszával segítse döntésem!
Köszönettel: A kérdező
Én az Inter-Európa Banknál (ma már CIB) nyitottam számlát, részben azért, mert szerződésben is volt az egyetemem, ahová bejutottam. (előtte nem volt bankszámlám) Nagyon olcsó szerintem, és nicns gond vele.
(Én valahogy OTP-t semmilyen formában nem ajánlanék)
Cib Bank Cibezz számlacsomagot lesd meg! Nekem is az van és meg vagyok elégedve.
Netbank, ingyenes utalások, havi 2 ingyenes pénzfelvét, a főszámla mellett egy megtakarítási és egy internetszámla is jár hozzá. A Cibezz Kultiprogram keretében lehet nyerni könyveket, mozijegyet, koncertbelépőket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!