2 havi vagy 5 éves kamatperiódus lakáshitelnél?
Teljesen megzavart az ügyintézőm, hogy melyiket válasszam.
Egyszer azt mondja hogy nyugodtan vegyem fel 3 havi kamatperiódusra mert a futamidő alatt a bank úgyis csak 5-ször emelhet kamatot összesen,nem fog az annyira elszállni.
Azt már értem hogy 2 dolog befolyásolhatja a törlesztőm emelkedését,a jegybanki kamat és a bankon belüli kamatláb ingadozás,javítsatok ki ha nem így van.
De az előbb említett 5szöri emelkedés melyikre vonatkozik?Azért fura mert eddig annyira az 5 éves kamatperiódust ajánlotta,most meg hogy kiderült hogy a bérem nem lesz elég az 5 éves kamatperiódusos törlesztőjéhez,erősködik a 3 havival...
Azt is hallottam hogy van olyan hogy kamatláb kockázat biztosítás,ez tudja valaki hogy mi pontosan?Az ügyintézőm azt mondta hogy ilyen nincsen..
Nem tudom melyik lenne jó nekem(3 havi vagy 5 éves), kötök hozzá lakástakarékot is kettőt is!
Nem bízom az ügyintézőmben...tudna esetleg ajánlani valaki egy tanácsadót,aki nem áll kapcsolatban bankokkal,független tanácsadó aki elmagyarázna mindent és őszinte segítő tanácsot adna?Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!